FR | NL
catPic

De populairste Visa-kredietkaarten op een rij. Deze zijn allemaal bankonafhankelijk. Je kunt ze veilig online aanvragen.

Populaire Visa-kredietkaarten

beobank visa
Beobank Visa Internet Cashback: praktische kredietkaart met belangrijke voordelen: goedkoop, te koppelen aan elke bankrekening en extra veiligheidsgaranties.

Promotie: 3 maanden 3% retour, daarna 1%

service: 
***
kosten: 
5,00 €
kredietopening: 
2.500,00 €
BNP Fortis Visa
BNP Paribas Fortis Bank Visa Classic: kredietkaart zonder onzin. Ruime kredietopening, gespreid terugbetalen en beschikbaar in binnen- en buitenland.
service: 
****
kosten: 
27,00 €
kredietopening: 
2.500,00 €
Hello bank Visa Classic kredietkaart
Hello Kredietkaart: gemakkelijke kredietkaart met ruime limiet. Je kunt niet gespreid terugbetalen: het saldo gaat in 1 keer van je Hello-zichtrekening.
service: 
***
kosten: 
27,00 €
kredietopening: 
2.500,00 €
ING Visa Classic
ING Visa Classic: enkel voor ING-klanten. Je kunt niet gespreid terugbetalen. Profiteer van 3 gratis verzekeringen en beveiligde aankopen.
service: 
***
kosten: 
22,00 €
kredietopening: 
2.000,00 €

Wat moet je weten over Visa?

Visa is in België nog steeds het bekendste kredietkaartnetwerk, gevolgd door Mastercard. Hoewel de meeste mensen het bedrijf kennen van zijn kredietkaarten heeft het ook betaalkaarten, prepaidkaarten en apps.

De voordelen van Visa

  • Wereldwijd het meest aanvaard
  • Nog veiligere transacties met V Pay in Europa
  • Bekijk lokale kosten en wisselkoersen met de reisapp en vind de dichtstbijzijnde geldautomaat met de ATM Locator.

Welke producten heeft Visa?

  • Betaalkaarten: de klassieke bankkaart. goed om mee te betalen in winkels en je kunt er geld mee afhalen aan automaten. Het bedrag gaat enkele dagen later van je rekening.
  • Kredietkaarten: Visa’s bekendste product. Koop nu en betaal aan het einde van de maand de som van je aankopen terug.
  • V Pay: een kaart zonder magneetstrip, enkel geldig binnen Europa. Transacties verlopen enkel via chip en pin; skimming is niet meer mogelijk.
  • Digitale betaalmogelijkheden: betaal contactloos met je Visakaart of smartphone en gebruik je kredietkaart in een van de miljoenen webshops.