Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Visa Classic van BNP Paribas Fortis is apart verkrijgbaar of je kunt ze aanvragen als je een Premium- of een Comfortpakket hebt. In het Premiumpakket kun je zelf meerdere van deze kaarten bestellen. Als je geen pakket hebt betaal je een bijdrage voor een kredietkaart.

Eigenschappen

Je (online) aankopen zijn veilig als je met deze kaart betaalt en je kunt ze in binnen- en buitenland gebruiken om te betalen of om geld af te halen. Bovendien heeft ze een ruime limiet en je kunt je saldo en je uitgaven altijd nakijken via internetbankieren of via BNP’s app.

Zoals bij iedere kredietkaart profiteer je van uitgestelde betaling. Je kunt alleen niet gespreid terugbetalen bij BNP Paribas Fortis. Al je uitgaven jaar een keer per maand van je rekening. Ook van die aankopen vind je een overzicht online of in de app.

Aanvragen

Je moet klant zijn bij BNP om deze Visa Classic aan te kunnen vragen. Als je al klant bent kun je de link hieronder volgen en je kaart in Easy Banking Web bestellen. Je hebt je identiteitskaart en je kaartlezer nodig. Als je nog geen klant bent kun je online een rekening openen.

Belangrijke voordelen

  • Ruime limiet
  • Ook apart te krijgen
  • Inbegrepen bij BNP-pakketten

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Extra kaart27,00 €
Uitgavenlimiet2.500,00 €
Geld opnemen0,00 €
Wisselmarge1,60 %

» Bezoek website


> Nu een Visa Classic aanvragen bij BNP Paribas Fortis!


Zitten er verzekeringen bij deze Visa Classic?

Nee.