dienstverlening

Wat doet Bancompare?

Op deze website kun je verschillende financiële producten vergelijken. Voor een goede vergelijking beslis je eerst wat je belangrijk vindt.

Je kunt verschillende producten bekijken, ze onderling vergelijken en informatie van het interessante product opvragen. Een product aanvragen gebeurt altijd op de website van de aanbieder.

Wij bemiddelen niet bij je aanvraag en je klantgegevens zijn afgeschermd. Voor vragen kun je terecht bij de aanbieder van het product.

Deze website geeft geen financieel advies; je vindt hier alleen informatie zodat je zelf producten kunt vergelijken. Wij geven geen advies voor een specifiek product; je kunt ons wel algemene vragen over financiële producten stellen.

Hoe volledig is onze vergelijking?

We vergelijken de bekendste Belgische producten.

Voor ongeveer 90% van de kredietkaarten die we vergelijken krijgen we een vergoeding. We vergelijken dus zowel producten van aanbieders waar we contracten mee hebben als aanbieders waarvan we vinden dat ze een plek op de site verdienen.

We werken onder andere samen met Beobank, American Express, Cofidis, Cetelem en BNP Paribas en Skrill.

Hoe vergelijken we?

Bepaal eerst wat je belangrijk vindt om een vergelijking tussen producten te kunnen maken. Dat kan via zoektermen, categorieën of een invulscherm. Je kunt alle producten onderling vergelijken.

We tonen zo veel mogelijk producten die bij je zoektocht passen. De volgorde van producten wordt bepaald op basis van de match met de gekozen zoekterm en hoe populair een product is. De populariteit van een product wordt grotendeels bepaald door het aantal aanvragen.

Soms wijken we hiervan af op basis van andere inzichten, zoals de tevredenheid van andere gebruikers.

Hoe verdienen wij met vergelijken?

Als we een contract hebben met een aanbieder krijgen we een vergoeding wanneer je via onze website een product aanvraagt. Bij sommige kredietkaarten krijgen we bijvoorbeeld provisie wanneer je de kaart gebruikt.

Hoe waarborgen we onze onafhankelijkheid?

Bancompare probeert met zo veel mogelijk aanbieders af te spreken om de verschillen tussen vergoedingen klein te houden en om onze onafhankelijkheid te verzekeren.

Bezoek en adres

Bancompare.be is in het Nederlandse handelsregister opgenomen onder de naam Netcapital.

Bedrijfsnaam: Netcapital
Straatnaam: Spacelab 47
Postcode: 3824 MR
Plaats: Amersfoort
Land: Nederland

BTW Nr. NL853008280B01
Telefoon: 0641815487
KvK-nummer: 58369465
Fax nr: 0848316428
Email: dirk.folkerts@netcapital.eu