Disclaimer

Bancompare.be staat niet in voor de juistheid van de gegevens op deze website. Bancompare.be aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door afwezigheid of onjuistheid van weergegeven gegevens. Aan de informatie op bancompare.be kunnen geen rechten worden ontleend.

Producten aanvragen

De verschillende banken en financiële instellingen zorgen voor de verwerking en de afhandeling van je aanvraag. Bancompare.be heeft daar geen invloed op en de verantwoordelijkheid ligt bij de financiële instelling.

Financiële disclaimer

Bancompare is geen financieel adviseur en het levert geen financieel advies. Daarvoor contacteer je een gediplomeerde planner of een andere specialist.

Bancompare krijgt provisie van een paar financiële instellingen, zoals ING, BNP Paribas, American Express, Citibank, AXA en International Card Services. Die provisie wordt meestal bepaald op basis van een vergoeding per nieuwe klant. We proberen met zo veel mogelijk aanbieders af te spreken om de verschillende in vergoeding klein te houden en om onze onafhankelijkheid te waarborgen.

Bancompare staat niet in voor de juistheid van de gegevens op deze website. Lees altijd de voorwaarden of de productinformatie voor je een financieel product koopt.

Gebruik financiële producten met zorg. Door verkeerd om te gaan met kredietkaarten, leningen of ander krediet kun je in financiële problemen komen.

Ga verantwoord om met je geld ga niet zomaar een financieel krediet aan.

dirk.folkerts@netcapital.eu