FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Hello-kredietkaart is een klassieke Visa zonder bijkomende verzekeringen of extra’s. Je kunt ze wereldwijd gebruiken. Je kunt je uitgaven alleen niet gespreid terugbetalen. Die gaan elke maand in een keer en volledig van je rekening.

De kaart is wel geldig over de hele wereld en je kun ze bij zo goed als iedere fysieke handelaar en in webwinkels gebruiken. Als je op reis geld wil afhalen kan dat ook met deze Visa. Hou in dat geval wel rekening met wissel- of andere kosten.

De Hello-kredietkaart aanvragen

Om deze kaart aan te vragen heb je een rekening nodig bij Hello Bank. Als je die hebt tik je in de Hello Bank-app op 'Producten toevoegen' om een kredietkaart te bestellen. Als je liever met een mens praat kun je ook een Hello Team bellen.

In diezelfde app kun je alle eigenschappen van je kaart aanpassen. Je kunt er functies zoals 'Online shoppen' of 'Gebruik in het buitenland' makkelijk in- of uitschakelen. Als je wel of niet contactloos wil kunnen betalen pas je dat daar ook makkelijk zelf aan.

Belangrijke voordelen

  • Degelijke klassieke Visa
  • Aanvragen in de app of via de telefoon

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage13,56 €
Extra kaart27,00 €
Uitgavenlimiet250,00 € – 2.500,00 €
Geld opnemen6,00 € + 1,00 %
Wisselmarge1,60 %

» Bezoek website


> Nu een kredietkaart aanvragen bij Hello Bank!


Veilig betalen

Je aankopen zijn veilig als je het logo ‘Verified by Visa’ ziet. Als je betaalt op een website met Verified by Visa kan je bank kijken of jij het bent en of je gegevens veilig zijn. Je ziet bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap die alleen jij en je bank kennen. Of je krijgt een veld te zien waarin je je wachtwoord moet ingeven.