FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze Visa Gold is de uitgebreide versie van Crelans Visa Classic. Het is een luxueuze kaart met een erg ruime en aanpasbare maandelijkse standaardlimiet. Die limiet geldt voor uitgaven en voor waarborgen zoals die voor een huurauto.

Eigenschappen

Deze kredietkaart is inbegrepen in het Crelan Excellence Pack. Als je dat pakket als gezamenlijke rekening opent kun je verschillende kaarten aanvragen en die aan dezelfde rekening koppelen. De extra kaarten hebben dezelfde voordelen en waarborgen als de hoofdkaart.

Als je wil kun je de Visa Gold ook zonder pakket aanvragen. Je moet wel een rekening hebben bij Crelan. Bankonafhankelijk aanvragen kan niet. Als je een rekening of een pakket wil openen vind je op Crelans website het dichtstbijzijnde kantoor. Daar kun je een afspraak maken.

Verzekeringen

Deze Visa Gold heeft onder andere een reisannulatieverzekering en je bent beschermd tegen verloren bagage en vertraagde vluchten. Daarnaast zijn je (online) aankopen verzekerd tegen beschadiging of tegen uitblijvende levering. Je profiteert ook van verlengde garantie.

Belangrijke voordelen

  • Apart of in een pakket
  • Erg ruime standaardlimiet
  • Inclusief reis- en aankoopverzekeringen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage52,80 €
Extra kaart52,80 € (vanaf de 3de kaart)
Uitgavenlimiet5.000,00 €
Geld opnemen1,00 % (min. 5,00 €)
Wisselmarge2,60 % + 4,00 €

» Bezoek website


> Nu een Visa Gold aanvragen bij Crelan!


Hoe volg ik mijn uitgaven op?

Die kun je online bekijken in MyCrelan of mobiel in de Crelan Mobile-app. Je krijgt ook elke maand een overzicht van je uitgaven.