FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Visa Gold van Crelan is de uitgebreidere Visa Classic. De Gold heeft een hogere limiet en er zitten 5 verzekeringen bij in plaats van 3. Je kunt hem apart aanvragen of je krijgt hem gratis bij een Excellence Pack.

Je kaart beheren

Je kunt je Visa Gold online en bij miljoenen handelaars gebruiken. In het buitenland haal je makkelijk andere valuta af.

Je krijgt elke maand een overzicht van je laatste transacties. Die kun je ook zelf in het oog houden met myCrelan. Mobiel heb je Crelan Mobile of Crelan Tablet.

Het saldo gaat aan het begin van de maand van je Crelan-zichtrekening. Je kunt niet gespreid terugbetalen.

Limiet

Standaard kun je elke maand tot 5.000 euro uitgeven. Die limiet geldt voor aankopen en voor waarborgen zoals die voor een huurauto.

Je kunt je limiet in een Crelan-kantoor verlagen. Omgekeerd kunnen ze hem daar optrekken als hij lager is dan 5.000 euro. Is 5.000 euro te veel, bekijk dan Crelans Visa Classic. Die heeft 1.900 euro limiet per maand.

Verzekeringen

Bij Crelans Visa Gold zit een reisannulatieverzekering, een aankoopverzekering en een verlengdegarantieverzekering. Je profiteert van reisbijstand en de franchise van een huurauto is ook gedekt.

Belangrijkste voordelen

  • 5.000 euro standaardlimiet
  • 5 reis- en aankoopverzekeringen
  • Tot 2 Visa Golds in het Excellence Pack
  • Ook apart aan te vragen bij een Crelanzichtrekening

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage96,00 €
Extra kaart36,00 €
Uitgavenlimiet5.000,00 €
Geld opnemen1,00 % (min. 5,00 €)
Wisselmarge2,60 % + 4,00 €

» Bezoek website


> Nu je Crelan-Visa Gold aanvragen!


Wat kost de Visa Gold?

Apart kost hij 36 euro per kaart per jaar. Als je een Excellence Pack opent krijg je er minimaal 1 en maximaal 2 Visa Golds gratis bij. Vanaf de 3de kaart betaal je ook 36 euro per kaart per jaar.