FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Visa-kaart van Europbank is een gratis kredietkaart met een ruime limiet. Je kunt ze wereldwijd en op het internet gebruiken; je online aankopen zijn beveiligd met Visa’s ‘Verified by Visa’-systeem.

Je kaart gebruiken

Met je Visa-kaart haal je in binnen -en buitenland geld uit automaten. Je kunt er ook mee betalen als de winkel of de webshop Visa aanvaardt.

Betalen kan zowel fysiek als contactloos, al kan contactloos betalen alleen binnen Europa. Buiten Europa moet je je kaart invoeren en je bevestigt de transactie met je pincode.

Als je je kaart online beheert kun je ze wel tijdelijk wereldwijd activeren.

Limiet en terugbetalen

Je kunt elke maand tot 2.500 euro uitgeven. Het openstaande saldo gaat aan het begin van de volgende maand in een keer van je rekening — dat moet geen Europabank-zichtrekening zijn. Je kunt dus niet gespreid of flexibel terugbetalen.

Commissies

De grootste kosten bij deze Visa-kaart zijn die op betalingen en afhalingen.

Haal je tot 1.200 euro per jaar af aan de automaat, dan rekent Europabank 2,50 euro plus 1,00% van het bedrag en je betaalt minstens 4,00 euro per keer dat je geld afhaalt.

Haal je meer dan 1.200 af, dan betaal je 4,00% van het bedrag en minstens 4,00 euro.

Bij betalingen en afhalingen in andere valuta betaal je ongeveer 1,60% wisselmarge.

De transacties worden naar euro omgerekend met Visa’s meest recente referentiekoers.

Belangrijkste kenmerken

  • Gratis kredietkaart
  • Standaardlimiet van 2.500 euro
  • Je kunt niet gespreid terugbetalen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage0,00 €
Uitgavenlimiet2.500,00 €
Geld opnemen2,50 € + 1,00 % (min. 4,00 €)
Wisselmarge1,60 %

» Bezoek website


> Nu een Visa-kaart aanvragen bij Europabank!


Hoe aanvragen?

Dat kan online. Volg de link hierboven, vul je persoonlijke en financiële gegevens in en Europabank bekijkt je dossier zo snel mogelijk. Je kunt online ook een afspraak maken in het dichtstbijzijnde kantoor.