FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Met deze klassieke Visa van ING kun je overal betalen en geld afhalen. Er zitten een paar verzekeringen bij zodat je aankopen veilig zijn en je kunt je transacties opvolgen in de mobiele app. Je moet wel een ING-rekening hebben en volwassen zijn om ze te kunnen aanvragen.

Veilig kopen

Online aankopen zijn bij deelnemende internetwinkels beveiligd door Verified by Visa. Het zou kunnen dat je je identiteit moet bevestigen voor je geld kunt uitgeven. Al je aankopen zijn verzekerd tegen slechte of uitblijvende levering.

Daarnaast ben je beschermd tegen ongevallen tijdens reizen met een openbaar vervoermiddel zoals een bus of een vliegtuig. Denk eraan dat je de reis volledig met deze Visa Classic moet betalen om aanspraak te kunnen maken op die verzekering.

Je kaart beheren

Je kunt je transacties opvolgen en de eigenschappen van je kaart aanpassen in Home’Bank of in ING’s mobiele app. In Home’Bank kun je ook de limiet van je kaart limiet verhogen of je kaart blokkeren als je ze verloor of ze werd gestolen. Je krijgt automatisch een nieuwe.

Belangrijke voordelen

  • Complete kredietkaart
  • Inclusief reis- en aankoopverzekering

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage27,00 €
Extra kaart27,00 €
Uitgavenlimiet2.000,00 €
Geld opnemen6,00 € + 1,00 %
Wisselmarge2,00 %

» Bezoek website


> Nu een Visa Classic aanvragen bij ING!


Gespreid terugbetalen

ING sluit de uitgavenperiode op het einde van elke maand af. Aan het begin van de volgende maand gaat het saldo van je zichtrekening.