FR | NL
catPic

Vergelijk de belangrijkste eigenschappen van deze Belgische American Express-kredietkaarten en kies jouw ideale kaart.

American Express-kredietkaarten

american express blue
American Express Blue: goedkope kredietkaart met interessante voordelen. Je spaart punten per uitgegeven euro. Je moet 20.000 euro bruto verdienen.
service: 
***
kosten: 
35,00 €
kredietopening: 
-
american express classic green
American Express Green: klassieke kredietkaart met alle voordelen van American Express. Profiteer ook van de inbegrepen reis- en aankoopverzekeringen.
service: 
***
kosten: 
65,00 €
kredietopening: 
-
american express gold kaart
American Express Gold: luxueuze kredietkaart voor wie veel reist. Inclusief reis- en aankoopverzekeringen en een persoonlijke reisservice.
service: 
****
kosten: 
115,00 €
kredietopening: 
-

Wat moet je weten over American Express?

American Express is waarschijnlijk de minst bekende kredietkaartuitgever in België. Het biedt vooral luxueuze kredietkaarten aan. De jaarlijkse kosten zijn hoger dan bij andere uitgevers en de inkomenstoets is strikter.

De voordelen van American Express

  • Uitgebreid aanbod kaarten
  • Fraudebeperking met de SafeKey
  • Spaar punten per kredietkaarttransactie. Je kunt de punten onder andere inruilen voor cadeaubons, kortingen of reizen.

Welke producten heeft American Express?

  • kaarten: zowel voor particuliere als voor zakelijke gebruikers. Uniek is dat American Express kredietkaarten aanbiedt in samenwerking met Brussels Airlines.
  • Membership Rewards: met het getrouwheidsprogramma krijg je een punt per euro die je met je Amex-kaart betaalt. Die punten kun je bijvoorbeeld inruilen tegen geschenkbonnen, bioscooptickets of bepaalde kortingen.
  • SafeKey: onlinefraudebestrijding van American Express. In webshops voer je een een eenmalige code in om je aankoop te bevestigen. Die code krijg je per sms of e-mail.