Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Visa Classic van Crelan is een degelijke kredietkaart met verschillende verzekeringen en waarborgen. De kaart is geldig over de hele wereld en je kunt je uitgaven online en mobiel opvolgen. Als je een Performance Pack hebt kun je meerdere kaarten bestellen.

Eigenschappen

Deze kredietkaart heeft een ruime standaardlimiet die geldt voor utgaven en waarborgen — bijvoorbeeld die voor een huurauto. ALs je de limiet te hoog vindt kun je die verlagen. Als je hem hoger wil kun je een Visa Gold overwegen. Die kaart heeft ook een verzekeringenpakket.

Je kunt je saldo en je verrichtingen bekijken in MyCrelan en in Crelans app of je vindt ze in het overzicht dat je elke maand krijgt. Je uitgaven gaan trouwens elke maand in een keer van je rekening. Je kunt niet gespreid terugbetalen bij Crelan.

Verzekeringen

Bij deze Visa Classic profiteer je onder andere van een aankoopverzekering en van verlengde garantie. Frauduleuze aankopen met je gestolen kaart worden ook vergoed en online aankopen zijn beschermd tegen niet- of slechte levering.

Belangrijke voordelen

  • Tweede kaart op dezelfde rekening mogelijk
  • Kredietkaart met aanpasbare standaardlimiet
  • Inbegrepen pakket verzekeringen en waarborgen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage36,00 €
Extra kaart36,00 € (vanaf de 3de kaart)
Uitgavenlimiet1.900,00 €
Geld opnemen1,00 % (min. 5,00 €)
Wisselmarge2,60 % + 4,00 €

» Bezoek website


> Nu een Visa Classic aanvragen bij Crelan!


Welke voordelen heeft een tweede kaart?

Elke kaart die je aan je rekening koppelt heeft dezelfde voordelen en verzekeringen als de hoofdkaart.