FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Het Performance Pack for One heeft dezelfde voordelen en mogelijkheden als het Performance Pack en het is goedkoper. Deze bundel is alleen goed voor 1 rekeninghouder. Als je een gezamenlijke rekening wil bij Crelan is het Performance Pack interessanter.

In het Performance Pack for One

Je krijgt een Crelan-zichtrekening, 1 bankkaart en 1 Visa Classic. Die kun je online en mobiel beheren. Als je onder nul wil op je zichtrekening moet je Crelans kasfaciliteit aanvragen.

Je bankkaart werkt met Bancontact, Maestro en Cirrus. Je kunt er online en in Europa mee betalen en je kunt in Europese landen geld afhalen. Je krijgt ook toegang tot Cash & More, Crelans geldautomatennetwerk.

Met de Visa Classic kun je overal terecht. De kredietkaart heeft een limiet van 1.900 euro en er zitten 3 verzekeringen bij: een reisannulatieverzekering, een aankoopverzekering en een verzekering Verlengde garantie.

Hoeveel kost het?

Voor volwassenen komt het Performance Pack for One op 5 euro per maand of 60 euro per jaar. Jongeren tot 24 jaar kunnen de bundel voor 2 euro per maand of 24 euro per jaar openen.

Crelan-coöperanten krijgen 25% korting: voor hen komt dit pakket op 45 euro per jaar. Coöperanten jonger dan 24 kunnen het voor 18 euro per jaar aanvragen.

Belangrijkste eigenschappen

  • 1 zichtrekening, 1 bankkaart en 1 Visa Classic
  • Kredietkaart met 3 verzekeringen en hoge standaardlimiet

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten60,00 €
Extra rekening60,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartVisa
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU3,33 € + 3,15 %
Wisselkosten niet-euro1,94 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)11,55 %

» Bezoek website


> Nu je Performance Pack for One aanvragen bij Crelan!


Kasfaciliteit

Als je onder nul wil op je zichtrekening kun je Crelans kasfaciliteit aanvragen. Dat is een krediet tot 1.238,76 euro. Je betaalt alleen rente op het opgenomen saldo en je moet binnen de maand weer boven nul zitten.

Crelan-coöperant worden

Crelan is een coöperatieve bank. Klanten kunnen aandelen kopen en ‘mede-eigenaar’ worden van CrelanCo, coöperatieve kas en aandeelhouder van Crelan. 270.000 klanten kochten al aandelen. Coöperanten investeren in de Belgische economie, besparen op Crelan-diensten en -Packs en krijgen kortingen en voordelen bij Crelan-partners.