FR | NL

 Crelan Kasfaciliteit   aanvragen

Crelan Kasfaciliteit | Tot 1.238,76 euro onder nul

De kasfaciliteit van Crelan is een krediet dat je aan je Crelan-zichtrekening koppelt. Je kunt er tot 1.238,76 euro mee onder nul, je betaalt geen reserveringsprovisie en je hebt een maand om het saldo op je rekening weer boven nul te krijgen.

Eigenschappen

Standaard kun je niet in het rood op je zichtrekening. Wil je dat wel, voor onverwachte of grotere uitgaven, dan kun je bij Crelan de kasfaciliteit aanvragen. Dat is een krediet waarmee je tot 1.238,76 euro en tot 1 maand onder nul kunt.

Rente

De debetrente bij dit krediet is 10,50%. Dat wil zeggen dat als je het volledige bedrag onder nul gaat, je volgende maand minstens 1.249,11 euro terugstort om weer boven nul uit te komen.

Je betaalt geen reserveringsprovisie: Crelan rekent alleen rente op het opgenomen saldo. Gebruik je dus maar 100 euro van je krediet, dan betaal je alleen rente op die 100 euro.

De kasfaciliteit aanvragen

Of je het krediet krijgt hangt af van je kredietwaardigheidsbeoordeling. De kasfaciliteit kun je niet online aanvragen; daarvoor kun je terecht in een Crelan-kantoor. Ook om het krediet stop te zetten loop je even langs het kantoor. Stopzetten kan altijd.

Belangrijkste kenmerken

  • Krediet gekoppeld aan je zichtrekening
  • Tot 1.238,78 euro en tot 1 maand onder nul
  • Je betaalt alleen rente op het opgenomen saldo

> Nu je Kasfaciliteit aanvragen bij Crelan!

Comfortkrediet

Is 1.238,76 euro krediet te weinig, dan kun je met Crelans Comfortkrediet tot 5.000 euro en tot 12 maanden onder nul. Ook daar betaal je alleen rente op het debetsaldo en je rekening moet binnen het jaar weer positief staan.

Kosten en kenmerken
Rente bij 15.000 €10,50 %
Minimum0,01 €
Maximum1.238,76 €
Minimale looptijd (maanden)1
Maximale looptijd (maanden)1
» Bezoek website