Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Het Performance Pack van Crelan kun je voor jezelf of als gezamenlijke rekening openen. Je profiteert van alle basisdiensten plus kaarten voor iedere rekeninghouder. Als je wil kun je ook onder nul.

Het hart van het Performance Pack is een Crelanzichtrekening met bankkaarten voor iedere rekeninghouder. Je kunt je saldo en je transacties online opvolgen in Mycrelan of in de mobiele app.

Daarnaast kan iedere houder of gevolmachtigde van deze rekening een kredietkaart aanvragen. Bij die kredietkaart(en) zit een pakket met aankoop- en andere verzekeringen en garanties.

Rood gaan

Standaard kun je met Crelanrekeningen niet onder nul. Als je soms wel rood wil gaan kun je Crelans kasfaciliteit aanvragen. Dat is een krediet op je rekening dat je maandelijks terugbetaalt.

Als je gespreid terug wil betalen heeft Crelan ook het Comfortkrediet. Daarmee kun je grotere bedragen opnemen en je kun het opgenomen saldo over verschillende maanden terugstorten.

Belangrijke voordelen

  • Voor jezelf of als gezamenlijke rekening
  • Bank- en kredietkaarten voor iedere rekeninghouder
  • Optioneel krediet om onder nul te kunnen op je zichtrekening

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten72,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartVisa
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU3,33 € + 1,21 %
Wisselkosten niet-euro1,94 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)10,45 %

» Bezoek website


> Nu je Performance Pack aanvragen bij Crelan!


Interessant voor jongeren en coöperanten

Crelancoöperanten krijgen korting op de kosten van alle pakketten. Het Economy Pack is ook voordeliger voor jongeren onder de 24.