FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Pro-rekening is Europabanks meest uitgebreide pakket. Je krijgt een zichtrekening, 4 bankkaarten en een Visa-kredietkaart. Alle verrichtingen aan het loket zijn gratis en je kunt onbeperkt papieren cheques en overschrijvingsformulieren aanvragen.

Kaarten

Elke rekeninghouder krijgt zijn eigen bank- of debetkaart. Er zitten 4 in het Pro-pakket; extra kaarten aanvragen kan voor 20 euro per kaart per jaar. Je debetkaart is standaard alleen geldig in Europa. Je kunt de regio wel online beheren en aanpassen.

Er zit 1 Visa-kaart bij deze rekening. Die is geldig over de hele wereld bij handelaars en webshops die Visa aanvaarden. Je online aankopen zijn beveiligd door ‘Verified by Visa’, de beveiligingslaag die Visa over het betaalproces legde.

Gratis loketverrichtingen

Anders dan bij de Eco- en de Comfort-rekening zijn alle verrichtingen aan het loket gratis bij Europabanks Pro-pakket. Je kunt onbeperkt overschrijvingen uitvoeren of domiciliëringen of doorlopende opdrachten aanmaken. Je betaalt er geen extra kosten voor.

Cheques en formulieren

Ook anders dan bij Europabanks andere pakketten is dat je met de Pro-rekening gratis en onbeperkt papieren cheques en overschrijvingsformulieren kunt aanvragen. Met het Eco-pakket kan dat niet en bij het Comfort-pakket betaal je er extra voor.

Kosten

Je opent en sluit de Pro-rekening gratis. Je betaalt alleen 6 euro per maand of 72 euro per jaar voor het hele pakket.

Belangrijkste kenmerken

  • Gratis verrichtingen aan het loket
  • Inclusief 4 debetkaarten en een Visa-kredietkaart
  • Onbeperkt papieren cheques en overschrijvingsformulieren

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten72,00 €
Extra rekening-
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartVisa
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU2,48 €
Wisselkosten niet-euro1,50 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)10,49 %

» Bezoek website


> Nu je Pro-pakket openen bij Europabank!


Hoe aanvragen?

Dat kan online via de link hierboven. Vul je gegevens in — manueel, met je eID of via de Itsme-app — en je kunt je pakket direct openen.