Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Met een Comfortrekening van Europabank profiteer je van alle betaalgemak, net zoals bij de Ecorekening. Het voordeel van dit pakket is dat je ook analoog kunt bankieren aan het loket.

Je kunt een Comfortrekening openen voor jezelf of je kunt ze met twee gebruiken. Iedere rekeninghouder kan een bankkaart en een kredietkaart aanvragen. De kredietkaart moet je wel apart bestellen.

Als je je transacties wil nakijken of je wil de eigenschappen van je rekening of je kaart(en) aanpassen kan dat online via Eb Online of in de apps voor je smartphone of tablet.

Loketverrichtingen

Houders van een Comfortrekening kunnen een aantal keer per jaar verrichtingen aan het loket van een Europabankkantoor uitvoeren. Daarna betaal je een vergoeding per lokettransactie.

Verder kun je met deze rekening ook cheques bestellen of papieren overschrijvingsformulieren. Houders van een Ecorekening kunnen dat niet. Die kunnen ook niet aan het loket terecht.

Belangrijke voordelen

  • Alle betaalgemak
  • Verrichtingen aan het loket
  • Cheques en papieren overschrijvingen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten42,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU2,48 €
Wisselkosten niet-euro1,50 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)11,48 %

» Bezoek website


> Nu je Comfort-pakket openen bij Europabank!


Hoe open je je Comfortrekening?

Die kun je online openen of in een Europabankkantoor. Volg de link hierboven om ze online te openen en vul je gegevens in met Itsme of met je eID. Manueel ingeven kan ook. Eens je je rekening hebt geopend kun je direct je bank- of kredietkaart aanvragen.