FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

In het gratis Eco-pakket van Europabank zit een zichtrekening en een bank- en een kredietkaart. Je kunt er alle basisverrichtingen mee uitvoeren en je kunt je rekening online of mobiel beheren. Loketverrichtingen zijn niet inbegrepen.

Kaarten

Je krijgt een bank- of debetkaart bij het Eco-pakket. Twee als je het als een gezamenlijke rekening opent. Je kunt met je kaart betalen en geld afhalen en je kunt ze zelf online gebruiken. Standaard kun je je kaart alleen binnen Europa gebruiken.

Er zit ook een kredietkaart bij met een limiet van 2.500 euro. Die kun je ook wereldwijd gebruiken en je kunt er veilig online mee betalen.

Inbegrepen verrichtingen

Je kunt elektronisch overschrijven binnen de SEPA-zone en je kunt instantbetalingen invoeren. Doorlopende betalingen en domiciliëringen zitten ook standaard in Europabanks Eco-pakket.

Loketverrichtingen zoals papieren overschrijvingen uitvoeren of geld storten of afhalen zijn vanaf de eerste verrichting betalend. Ook een doorlopende opdracht of domiciliëring starten aan het loket kost geld.

Kosten

Je opent en sluit het Eco-pakket gratis. De bank- en kredietkaart zijn ook gratis; extra debetkaarten kosten 20 euro per jaar. De meeste verrichtingen aan het loket kosten 1 euro per transactie.

Dringende overschrijvingen voor 15 uur kosten 6,20 euro, net als instantbetalingen.

Belangrijkste kenmerken

  • Gratis zichtrekening
  • Inclusief 1 tot 2 bankkaarten en 1 Visa-kaart
  • Beheer je rekening online of op je smartphone of tablet

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU2,48 €
Wisselkosten niet-euro1,50 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)9,48 %

» Bezoek website


> Nu je Eco-pakket openen bij Europabank!


Kan ik het Eco-pakket online openen?

Dat kan: volg de link hierboven en kies of je de rekening alleen of gezamenlijk opent. Vul je gegevens zelf in, koppel je eID of regel alles met de Itsme-app. Je hoeft alleen nog te bevestigen.