FR | NL

 Argenta Girorekening   aanvragen

argenta bankkaart

Bij de Girorekening van Argenta is zo goed als alles gratis: de rekening zelf, de meeste verrichtingen, de kredietkaart en online of mobiel bankieren.

Gratis

De meeste dingen aan de Girorekening zijn gratis. Je opent de rekening zonder kosten en ook het jaarlijkse beheer kost je niets. Verrichtingen zoals geld storten of afhalen zijn gratis, net zoals je bankkaart en, als je ze aanvraagt, je kredietkaart. Je kunt zelfs gratis de app Argenta Bankieren gebruiken om je rekening mobiel te beheren, al kun je dat ook online.

Kredietkaart

Bij Argenta kun je zonder bijkomende kosten een Mastercard-kredietkaart aan je Girorekening koppelen. Daar kun je wereldwijd mee terecht in winkels en je kunt er ook geld mee afhalen aan de automaat. Betalen in de eurozone is bovendien gratis. Argenta vervangt je kredietkaart zelfs gratis wanneer je ze verliest of wanneer ze wordt gestolen.

Als je aansprakelijk bent voor het verlies of de diefstal kost dat je wel 150 euro.

Waar je ook voor betaalt: geld afhalen in een andere munt dan de euro. Dat kost je 5 euro per opname plus 1,5 procent wisselkoersopslag op het bedrag.

De uitgavelimiet van deze kaart is 1.250 euro. Wil je een hogere limiet of wil je een kaart met extra voordelen — een reisannulatieverzekering, aankoopbescherming of verlengde garantie — dan heeft Argenta ook een ‘Golden’-kredietkaart. Die heeft een limiet van 5.000 euro en ze kost je 40 euro per jaar.

Beste eigenschappen

  • Zo goed als alles is gratis
  • Zichtrekening met kredietkaart
  • Online en met de gratis app bankieren

> Nu je Argenta Giropakket openen!

Kosten en kenmerken
Jaarlijkse beheerskosten0,00 €
Extra rekening0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard
Wisselkosten niet-euro1,50 %
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU5,00 € + 1,50 % wisselkoers
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)9,15 %
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook

Hello Zichtrekening
Nu 50 euro cash!