FR

Green is Argenta's basispakket. Je kunt de rekening met maximaal twee personen openen en iedere rekeninghouder kan een bankkaart aanvragen. Als je wil kun je ook één kredietkaart (apart) aanvragen.

Die kredietkaart heeft een relatief hoge standaardlimiet die je niet kunt aanpassen. Er zijn ook geen aankoop- of andere verzekeringen inbegrepen bij deze kaart.

Standaard in dit pakket

Je beheert je rekening online of in Argenta's app. Daar kun je je saldo nakijken en eigenschappen aanpassen. Als je die mobiele app gebruikt zul je zien dat je automatisch met instantoverschrijvingen betaalt.

Je kunt ook zonder bijkomende kosten geld afhalen aan automaten en als je je kaart verliest of ze wordt gestolen vervangt Argenta die gratis. Daarnaast kun je altijd in je kantoor terecht.

Deze rekening openen

Volg de link hieronder en vul het formulier in om een afspraak te maken. Nieuwe klanten beginnen altijd met een Greenrekening. Daarna kun je (in je kantoor) omschakelen naar een Silver- of een Goldrekening.

Belangrijke voordelen

  • Vrij compleet pakket met bankkaart voor iedere rekeninghouder

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU0,00 €
Wisselkosten niet-euro1,50 %
Rood staan (ongeoorloofd)8,50 %

» Bezoek website


> Nu je Greenpakket openen bij Argenta!


Kan ik mijn kredietkaartsaldo gespreid betalen?

Je betaalt je openstaande rekening elke maand in één keer terug. Argenta sluit zijn kredietkaartperiode af ronde de vierde van elke maand. Het saldo gaat rond de dertiende van je rekening.