FR

Green is het basispakket van Argenta. Er zit een zichtrekening in en je kunt een bankkaart en een kredietkaart aanvragen. Er zitten geen verzekeringen bij het pakket of de kredietkaart.

Wat zit erin?

Je krijgt een zichtrekening voor maximaal twee personen en je kunt ook maximaal twee betaalkaarten aanvragen. Met die kaart(en) haal je kosteloos euro’s af aan automaten in België.

Je kunt maximaal 1 Mastercard bestellen. Die heeft een vaste maandelijkse limiet van 1.250 euro per maand. De uitgavenperiode sluit elke 4de van de maand. De 13de gaat het saldo van je rekening.

Wat mis je?

Er zitten geen verzekeringen bij het pakket of bij de kredietkaart. In het Silver- en het Goldpakket krijg je een online-aankoopverzekering en bijstand online veiligheid.

Bij het Goldpakket krijg je nog verzekeringen bij je kredietkaart: aankoopbescherming, ticktannulatie, reisbijstand, verlengde garantie en je bent beschermd tegen diefstal bij geldafhaling.

Wat kost het?

Het standaardpakket is gratis. Je betaalt wel 1,50 euro voor papieren overschrijven in euro of voor verrichtingen aan het loket. Dat betaal je ook als een manuele overschrijving mislukt.

Stortingen aan het loket zijn wel gratis.

Argenta rekent kosten voor bijkomende bank- of kredietkaarten. Voor iedere extra kaarten die je bestelt — bankkaart, kredietkaart of Goldkredietkaart — rekent Argenta 3,50 euro per maand.

Belangrijkste kenmerken

  • Maximaal een kredietkaart
  • Maximaal twee betaalkaarten
  • Zichtrekening voor maximaal twee personen
  • Je kunt er geen verzekeringspakket bij nemen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU5,00 € + 1,50 %
Wisselkosten niet-euro1,50 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)9,15 %

» Bezoek website


> Nu je Greenpakket openen bij Argenta!


Hoe kan ik dit pakket aanvragen?

Dat kan ofwel via Argenta’s mobiele app (iOS of Android) of je kunt op hun website een formulier invullen om een afspraak te maken. Een medewerker helpt je dan verder in een kantoor. Nieuwe klanten starten altijd met een Greenpakket. Nadien kun je overschakelen naar Silver of Gold.