Gold is het meest uitgebreide pakket van Argenta. Het heeft alle eigenschappen en voordelen van Green en Silver in één en je profiteert van extra aankoop- en reisverzekeringen.

Je kunt deze rekening met meerdere personen openen. Die kunnen elk een bankkaart krijgen. Net zoals bij Silver zijn verrichtingen aan het loket (overschrijvingen, geldopnames en stortingen) inbegrepen.

Verder kun je tot twee kredietkaarten aanvragen. Die Goldenkaart heeft de hoogte standaardlimiet van de drie pakketten en je kunt die limiet tijdelijk bijna verdriedubbelen in de Argenta-app.

Verzekeringen

Net als bij het Silverpakket profiteer je met een Goldrekening van online veiligheid en van een verzekering voor je (online) aankopen. Zo ben je beschermd tegen misbruik en fraude.

Daarnaast krijg je alleen bij dit pakket een reisverzekering en -bijstand, verlengde garantie en ticketannulatie en je bent beschermd tegen diefstal bij geldafhaling.

Belangrijke voordelen

  • Meest uitgebreide Argentapakket
  • Inclusief aankoop- en reisverzekeringen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten64,20 €
Inclusief kredietkaart?Nee
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU0,00 €
Wisselkosten niet-euro1,50 %
Rood staan (ongeoorloofd)8,50 %

» Bezoek website


> Nu je Goldpakket openen bij Argenta!


Deze rekening openen

Volg de link hierboven en maak een afspraak in je lokale Argentakantoor. Je kunt dit pakket (nog) niet online of in de app openen. Denk eraan dat je altijd begint met een Greenrekening. Als je die hebt geopend kun je overstappen.