Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Visa Business van Crelan is een kredietkaart met 2.500 euro standaardlimiet. Er zitten verschillende verzekeringen en waarborgen bij en mederekeninghouders kunnen gratis hun eigen kaart op dezelfde rekening aanvragen.

Eigenschappen van de Crelan Visa Business

Deze Visa-kredietkaart is alleen beschikbaar voor zakelijke klanten: houders van een zakelijke zichtrekening of van een Crelan Business Plus Pack. Ze zit gratis bij dat pack; je kunt de kaart ook apart aanvragen.

Vraag je je zakelijke rekening of Business Plus Pack met twee aan, dan kan de tweede rekeninghouder gratis een eigen kaart aanvragen. Die kaart heeft dezelfde voorwaarden en verzekeringen als de eerste kaart.

Uitgavenlimiet

De Visa Business heeft standaard 2.500 euro limiet. Die limiet geldt voor ‘echte’ uitgaven of zakelijke aankopen en voor bijvoorbeeld de waarborg van een huurauto.

Verzekeringen

Er zitten 5 verzekeringen bij deze kredietkaart: je profiteert van een reisannulatieverzekering en reisbijstand, van een aankoopverzekering en Verlengde garantie. De huurautofranchisedekking zit ook bij deze Visa Business.

Wat kost het?

Apart kost de Visa Business 24 euro per jaar; als je een Business Plus Pack hebt zit de kaart er gratis bij. De kosten van de kaart zitten in de kosten van het pack (6 euro per maand of 72 euro per jaar).

Belangrijkste voordelen

  • Standaard 2.500 euro limiet
  • Kredietkaart voor zakelijke klanten
  • Inclusief (reis)verzekeringen en waarborgen
  • Apart aan te vragen of inbegrepen in het Business Plus Pack

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse bijdrage72,00 €
Extra kaart0,00 €
Uitgavenlimiet2.500,00 €
Geld opnemen1,00 % (min. 5,00 €)
Wisselmarge2,60 % + 4,00 €

» Bezoek website


> Nu je Visa Business-kaart aanvragen bij Crelan!


Transacties opvolgen

Je vindt een overzicht van al je verrichtingen online op MyCrelan en mobiel op Crelan Mobile en Crelan Tablet. Iedere maand krijg je een overzicht van je recente transacties.

Gespreid betalen

Aan het begin van iedere maand gaat het openstaande saldo van je zichtrekening of van je Business Plus Pack-rekening. Je kunt geen lening of krediet koppelen aan deze kaart; gespreid terugbetalen is niet mogelijk.