FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

In het Business Plus Pack van Crelan zitten een zakelijke zichtrekening, een bankkaart, een Visa Business-kaart met verzekeringen en garanties en je krijgt een hoop mogelijkheden en voordelen die niet in het Business Pack zitten.

Standaard inbegrepen

Bij je Business Plus Pack krijg je een zakenrekening voor je dagelijkse verrichtingen. Er zit 1 bankkaart en 1 Visa Business-kredietkaart bij; open je het pakket samen, dan kan de tweede rekeninghouder gratis zijn eigen bank- en kredietkaart aanvragen.

Visa Business

De Visa-kaart kun je wereldwijd gebruiken bij miljoenen handelaars en automaten. Je kunt ze ook gebruiken voor je zakelijke online-aankopen. De kaart heeft een limiet van 2.500 euro en je profiteert van inbegrepen verzekeringen en warborgen.

Er zit een reisannulatie- en een aankoopverzekering bij, je krijgt reisbijstand, en verlengde garantie op je aankopen. De dekking van de huurautofranchise is ook inbegrepen.

Extra voordelen

Je haalt gratis geld af aan alle geldautomaten binnen Europa. Je kunt ook kosteloos geld storten aan Crelan-automaten. Je vindt je rekeninguittreksels gratis via MyCrelan en de beheerskosten van je (optionele) effectenrekening zijn inbegrepen in de kosten van het Business Plus Pack.

Wat kost het Business Plus Pack?

De bundel komt op 6 euro per maand of 72 euro per jaar. Als je je kaart(en) verliest betaal je 9 euro voor een nieuwe bankkaart en 24 euro voor een nieuwe Visa Business.

Belangrijkste voordelen

  • Alle kosten inbegrepen
  • Gratis geld afhalen binnen Europa
  • Zakelijke zichtrekening, tot 2 bankkaarten en Visa Business-kaarten
  • Visa-kaart met 2.500 euro limiet en 5 inbegrepen verzekeringen en waarborgen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten72,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartVisa
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU3,33 € + 3,15 %
Wisselkosten niet-euro1,94 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)11,55 %

» Bezoek website


> Nu je Business Pack openen bij Crelan!


Hoe open ik een Business Plus Pack?

Dat kan (nog) niet online; loop langs het dichtstbijzijnde Crelan-kantoor en vraag je professionele rekening aan.