FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Het Business Plus Pack van Crelan is de uitgebreide versie van het Business Pack. Je krijgt een zakelijke zichtrekening en betaalkaarten met verzekeringen en garantie plus een hoop mogelijkheden en voordelen waar alleen houders van dit Crelanpakket van profiteren.

Standaard inbegrepen

Zoals gezegd krijg je bij het Business Plus-pakket een zichtrekening voor al je zakelijke verrichtingen. Daar zitten een betaalkaart en een kredietkaart bij. Als je dit pakket met een partner of collega opent kan die zijn eigen kaarten aanvragen.

Kredietkaart

De Visa-kaart kun je wereldwijd gebruiken bij miljoenen handelaars en automaten. Je kunt ze ook gebruiken voor je zakelijke onlineaankopen. Bij de kaart zitten verschillende verzekeringen en je profiteert van reisbijstand. Je krijgt ook verlengde garantie op je aankopen.

Extra voordelen

Je haalt voordelig geld af aan alle geldautomaten binnen Europa en je kunt geld storten aan Crelan-automaten. Je beheert je rekening zelf via MyCrelan of via de mobiele applicaties en de kosten voor de optionele effectenrekening zitten mee verrekend in dit pakket.

Belangrijke voordelen

  • Optionele effectenrekening
  • Betaalkaarten voor iedere rekeninghouder

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten72,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartVisa
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU3,33 € + 3,15 %
Wisselkosten niet-euro1,60 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)10,45 %

» Bezoek website


> Nu een zakelijke rekening openen bij Crelan!


Hoe open ik een Business Plus Pack?

Dat kan (nog) niet online. Maak een afspraak in het dichtstbijzijnde Crelan-kantoor en vraag je professionele rekening aan.