FR | NL

 Axa Start2bank zichtrekening   aanvragen

Axa Start2bank zichtrekening

De Start2bank-rekening van Axa is een gratis zichtrekening die je volledig online beheert via homebanking of mobile banking. Je krijgt tot 2 gratis bankkaarten thuis geleverd en als je wil kun je er voor 2 euro per maand een Visa Classic-kredietkaart bij nemen.

Gratis basisdiensten

De belangrijkste of meest gebruikte zaken aan de Start2bank-rekening zijn gratis: je betaalt geen maandelijkse bijdrage of beheerkosten en als je de rekening met twee personen opent krijgt ieder een bankkaart.

Verder is het handig te weten dat je voor 2 euro per maand een Visa Classic-kredietkaart bij deze rekening kunt nemen, dat je contactloos kunt betalen met je bankkaart en dat je met je Start2bank-rekening onder nul kunt gaan — nadat je die mogelijkheid hebt geactiveerd.

Online en mobiel bankieren

De Start2bank is een onlinerekening, je beheert ze op je computer of mobiele toestel. In de home- en mobile banking-applicaties beheer je alle eigenschappen van je rekening en je bank- of kredietkaarten: de uitgavelimiet, of je ze buiten Europa of op het internet kunt gebruiken en of je contactloos wil betalen.

Hou er dus rekening mee dat Start2bank-rekeninghouders niet terechtkunnen aan het loket. Ze kunnen er ook geen transacties uitvoeren. Wil je wel naar een kantoor, dan is de Comfort2bank-rekening misschien wat voor jou.

Belangrijkste eigenschappen

  • Gratis zichtrekening met maximaal twee bankkaarten
  • Beheer je rekening online of mobiel: volledige controle over de eigenschappen van je bank- en kredietkaart
  • Geen hulp of transacties aan het loket

> Nu een Axa Start2bank zichtrekening openen!

Waarom kan ik niet zomaar in het rood?

Wanneer je onder nul gaat sluit je een consumentenkrediet af, een soort lening. Die moet de bank goedkeuren en dat gebeurt alleen als je aan bepaalde voorwaarden voldoet — of je een inkomen hebt om je schuld terug te betalen is de belangrijkste.

Kosten en kenmerken
Jaarlijkse beheerskosten0,00 €
Extra rekening0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartVisa
Prijs optionele kredietkaart24,00 €
Wisselkosten niet-euro2,00 %
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU6,00 € + 2,00 % wisselkosten
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)10,11 %
» Bezoek website