FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze lening is ideaal voor tweedehandswagens die 3 jaar of ouder zijn. Is de jouwe jonger dan 3 jaar, dan is er ook KBC’s Autolening. De rentevoet van deze ‘tweedehandslening’ blijft 2,95%; je betaalt dus elke maand een vast bedrag terug. Op hoeveel dat neerkomt kun je simuleren in KBC Touch of op KBC’s website.

Volledig of gedeeltelijk financieren

Beslis zelf hoeveel je leent. Heb je net spullen verkocht, dan kun je bijvoorbeeld die opbrengst gebruiken om een deel van je tweedehandsauto te betalen. De rest leen je. Je kunt ook het volledige bedrag lenen, inclusief btw.

Vast bedrag

De terugbetaling van je lening begint een maand nadat je het bedrag uitbetaald kreeg. Je betaalt elke maand op dezelfde dag: kreeg je je lening op de 11de, dan betaal je ook elke maand op de 11de. Deze lening heeft een vaste rentevoet van 2,95% dus je weet perfect hoeveel je elke maand betaalt.

Hoe vraag ik deze lening aan?

Als je al klant bent bij KBC kun je je lening snel simuleren en aanvragen in KBC Touch. Vul het totale bedrag en de looptijd in en je ziet direct hoeveel je per maand en in het totaal terugbetaalt. De lening koppelt aan je KBC-zichtrekening.

Belangrijke voordelen

  • Vaste rentevoet van 2,95%
  • Lening voor auto’s van 3 jaar of ouder
  • Snel simuleren en aanvragen in KBC Touch, ook als niet-klant

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €2,95 %
Minimum500,00 €
Maximum24.999,99 €
Minimale looptijd (maanden)24
Maximale looptijd (maanden)72

» Bezoek website


> Nu lenen voor je tweedehandswagen!


Rekenvoorbeeld

Als je 15.000 euro leent, op 60 maanden terugbetaalt en het jaarlijkste kostenpercentage bedraagt 2,95%, dan betaal je 60 keer 268,94 euro — 16.136,33 euro in totaal.

Moet ik klant zijn bij KBC voor deze lening?

Nee hoor, ook als je geen zichtrekening hebt bij KBC kun je van deze lening profiteren. Simuleer je lening op KBC’s website en vraag hem daarna aan in KBC Touch.