FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze autolening van KBC is ideaal voor tweedehandsauto's die ouder zijn dan drie. Als de jouwe jonger is kun je KBC's autolening overwegen, die is misschien voordeliger. De rentevoet van deze lening blijft vast tijdens de looptijd. De rest kun je zelf bepalen.

Volledig of gedeeltelijk financieren

Je beslist zelf hoeveel je leent. Als je bijvoorbeeld net een auto of andere spullen hebt verkocht kun je die opbrengst gebruiken om een deel van je tweedehandsauto te betalen. De rest leen je. Je kunt ook het volledige bedrag lenen, inclusief btw.

Vast bedrag

De terugbetaling van je lening begint een maand nadat je het bedrag uitbetaald kreeg: als je het geld bijvoorbeeld op de 11de kreeg valt elke terugbetalingsdag ook op de 11de. Deze lening heeft een vaste rentevoet, dus je weet perfect hoeveel je elke maand betaalt.

Hoe vraag ik deze lening aan?

Als je al klant bent bij KBC kun je je lening snel simuleren en aanvragen in KBC Touch. Vul het totale bedrag en de looptijd in en je ziet direct hoeveel je per maand en in het totaal terugbetaalt. De lening koppelt aan je KBC-zichtrekening.

Belangrijke voordelen

  • Lening voor auto’s van drie jaar of ouder
  • Snel simuleren en aanvragen in KBC Touch, ook als niet-klant

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €4,89 %
Minimum500,00 €
Maximum25.000,00 € (of 100%)
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)60

» Bezoek website


> Nu een autolening aanvragen bij KBC!