FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De autolening van KBC is ideaal voor nieuwe auto's en voor gebruikte wagens jonger dan drie. Je bepaalt de looptijd en je stort elke maand een vast bedrag terug. Als je je beroepskosten bewijst kun je de interest van deze lening fiscaal inbrengen.

Looptijd

Je kunt zelf beslissen op welke termijn je wil terugbetalen. Hoe sneller je dat doet, hoe groter de maandelijkse stortingen en hoe minder interest. KBC adviseert niet op té lange termijn te lenen: denk eraan dat bij een total loss je lening gewoon doorloopt.

Terugbetalen

De terugbetalingsdatum hangt af van wanneer je het geld op je rekening krijgt. Als KBC het bedrag bijvoorbeeld op 17 april beschikbaar stelt, dan valt de eerste terugbetaling op 17 mei. Elke volgende terugbetaling gebeurt ook op de 17de.

Hoe vraag je deze lening aan?

KBC-klanten kunnen in KBC Touch of KBC Mobile direct hun persoonlijke tarief bekijken en een lening aanvragen. Ben je geen klant bij KBC, dan kun je online een gemiddelde simulatie uitvoeren. Daarna kun je doorklikken en in KBC Touch je lening aanvragen.

Belangrijke voordelen

  • Voor nieuwe of tweedehandswagens
  • Beroepskosten zijn fiscaal aftrekbaar

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €3,83 %
Minimum500,00 €
Maximum25.000,00 € (110,00 %)
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)72

» Bezoek website


> Nu een autolening aanvragen bij KBC!


Moet ik klant zijn bij KBC?

Terugbetalen kan vanaf een KBC-zichtrekening, al hoef je geen KBC-klant te zijn om deze lening aan te vragen. De terugbetalingsrekening is de rekening waarop KBC de lening stort.