FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Verbouw je een huis en gaat het vooral om structurele veranderingen in plaats van om energiebesparende maatregelen, dan kun je beroep doen op Beobanks renovatielening om je plannen te financieren. De rentevoet van deze lening blijft vast tijdens de hele looptijd, de rest kun je naar smaak kiezen en aanpassen.

Eigenschappen

De renovatielening van Beobank heeft een vaste rentevoet van 2,99%. Je kunt al een krediet aanvragen vanaf 2.500 euro en je leent maximaal 50.000 euro. Je leent minstens een jaar en maximaal 4 jaar.

Denk eraan dat dit een lening is voor particuliere eigenaars en dat je minstens 70% van het bedrag dat je wil lenen moet kunnen rechtvaardigen met facturen of gehandtekende bestelbons.

Hoe vraag ik deze lening aan?

Wil je eerst een overzicht van hoe de terugbetaling eruit zal zien, dan kun je terecht op Beobanks simulator. Je kunt er aanduiden hoeveel en hoelang je wil lenen of je kunt een bedrag kiezen dat je elke maand terug wil betalen. Als je zelf een bedrag kiest ligt dat wel tussen 88 en 4.233 euro.

Rechts van de simulatie krijg je een overzicht van je lening. Ben je akkoord, dan kun je je krediet gelijk via de website aanvragen. Vul in enkele stappen je gegevens in en Beobank contacteert je zo snel mogelijk.

Belangrijke voordelen

  • Lening op maat
  • Alleen voor particulieren
  • Vaste rentevoet van 2,99% tijdens de hele looptijd
  • Minstens 70% kunnen aantonen met facturen of bestelbons

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €2,99 %
Minimum2.500,00 €
Maximum50.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)48

» Bezoek website


> Nu je renovatielening simuleren bij Beobank!


Rekenvoorbeeld

Leen je 15.000 euro en je betaalt op 48 manden terug, dan stort je met de vaste rentevoet van 2,99% elke maand 331,68 euro terug of 15.920,64 euro in het totaal.