FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Het renovatiekrediet van Beobank is vooral geschikt voor structurele verbouwingen in plaats van groene of energiebesparende aanpassingen. De rentevoet van deze lening blijft vast tijdens de hele looptijd, de rest kun je naar smaak kiezen en aanpassen.

Eigenschappen

Het renovatiekrediet is een lening op afbetaling voor particulieren. Je profiteert van een vaste rentevoet tijdens de hele looptijd van je lening. Denk er wel aan dat je minstens 70% van het geleende bedrag moet kunnen bewijzen met facturen of gehandtekende bestelbons.

Hoe vraag ik deze lening aan?

Wil je eerst een overzicht van hoe de terugbetaling eruit zal zien, dan kun je terecht op Beobanks simulator. Je kunt er aanduiden hoeveel en hoelang je wil lenen of je kunt een bedrag kiezen dat je elke maand terug wil betalen.

Als je daarna akkoord gaat met het voorstel kun je je lening direct online aanvragen. Vul je gegevens (manueel) in en bekijk nog even de samenvatting van je gekozen lening. Als Beobank je aanvraag goedkeurt nemen ze zo snel mogelijk contact met je op.

Belangrijke voordelen

  • Lening op maat
  • Alleen voor particulieren
  • Minstens 70% kunnen aantonen met facturen of bestelbons

Kosten en kenmerken


Rente bij 15.000 €4,35 %
Minimum2.500,00 €
Maximum60.000,00 €
Minimale looptijd (maanden)12
Maximale looptijd (maanden)84

» Bezoek website


> Nu een renovatiekrediet aanvragen bij Beobank!