MyPOS opent zijn eerste winkel in België

Jeroen Geuens

05/07/2019

MyPOS, leverancier van mobiele betaalsystemen zoals de Go, de Combo en de Smart N5, opent zijn eerste winkel in België. Het bedrijf is al vier jaar actief in ons land en nu wil het met zijn eerste fysieke winkel in Antwerpen dichter bij zijn klanten komen.

Sinds 2018 opent MyPOS ‘referentiewinkels’ waar (potentiële) klanten terechtkunnen met vragen, waar ze meer informatie kunnen krijgen over het volledige aanbod en waar ze verschillende terminals kunnen testen. Na Londen, Amsterdam, Barcelona, Milaan en Sofia kun je nu dus ook in Antwerpen alle MyPOS-toestellen uitproberen.

“Antwerpen bevestigt zijn positie als epicentrum van business- en investeringsdiensten in Vlaanderen”, zegt Irfan Rasmally, Executive Director MyPOS World, in een persbericht. “Daarom is het een goed idee van myPOS om operationeel te zijn in deze bijzonder interessante stad, waar MyPOS historisch klanten heeft sinds 2015.”

En België is blij: “We zien met genoegen hoe een van onze terminalleveranciers, myPOS, in België zijn eerste winkel opent”, reageert Nathalie Vandepeute, CEO van Bancontact Payconiq Company. ”Dit initiatief zal de rechtstreekse informatie aan de winkeliers en vrije beroepen zeker nog verbeteren. En tot een nieuwe toename van het aantal betaalterminals leiden in handelszaken of verkooppunten, nu de prijs van het toestel geen struikelblok meer kan vormen … Dat is zowel goed nieuws voor de professionals als voor de consumenten, die almaar liever met hun Bancontact-kaart betalen, op de klassieke manier of contactloos.”

Je vindt de Antwerpse MyPOS-winkel in de Drukkerijstraat 16 — achter de Nationalestraat, vlak bij het modemuseum. Je kunt er van maandag tot vrijdag terecht van 10 uur tot 18 uur. Naast deze winkel komt er vermoedelijk ook nog een in Brussel.

(Door Jeroen Geuens, 5 juli 2019.)