Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Binck is sinds 2018 in handen van het Deense Saxo. Als je de link onder aan deze pagina volgt kom je op de website van Saxo Bank terecht. Je kunt er direct een rekening openen en zelf handelen in andelen en andere instrumenten.


Wil je graag zelf investeren in plaats van dat te laten doen, en dan nog het liefst bij een lokale broker, dan is deze beleggersrekening van Binck een goede optie.

Je kunt onder andere beleggen in standaardproducten zoals aandelen en obligaties en je kunt investeren in niet-beursgenoteerde fondsen. Daarnaast kunnen beginners bij de Binck Academy terecht voor informatie, een starterspakket en dossiers.

Handelsplatform, producten en beurzen

Beleggen kan via de website van Binck of via hun apps voor iOS en Android. Je kunt er je portefeuille beheren, marktanalyses volgen via de Market Screener, je strategie testen met een schaduwportefeuille en jezelf abonneren op realtime Euronextkoersen.

Je kunt beleggen op de belangrijkste beurzen in Europa, Canada en de Verenigde Staten. Investeer je liever in fondsen, dan kun je die zoeken en selecteren met de fondsenzoeker. Je kunt tot 6 fondsen met elkaar vergelijken voor je kiest.

Binck Academy

Beginnende beleggers kunnen bij Bincks ‘beleggingsschool’ terecht voor tips, een starterspakket en een woordenboek met vaktermen. Je vindt er ook informatie over de verschillende beleggingsinstrumenten en artikels over beleggingsstrategieën.

Waarin kan ik beleggen?

  • Aandelen, (niet-beursgenoteerde) fondsen
  • Trackers, futures, warrants
  • Turbo’s, vreemde valuta

Interessante voordelen

  • Volledige controle over je portefeuille en strategie
  • Handelsplatform met analyses, realtime koersen en beursnieuws
  • Test je beleggingsstrategie uit met een schaduwportefeuille

Kosten en kenmerken


Beheerkosten0,00 %
Order 1.000 €7,25 €
Order 5.000 €9,75 €

» Bezoek website


> Nu een beleggersrekening openen bij Binck!


Hoeveel kost deze beleggersrekening?

Binck rekent geen bewaarloon aan, enkel transactiekosten. Voor een order van 1.000 euro op Euronext Brussel betaal je bijvoorbeeld 7,25 euro. raadpleeg Bincks tarievenpagina en -brochure voor een volledig overzicht van alle transactiekosten.