FR

Let op: de dienstverlening is deels Engelstalig.

De Standaard Zichtrekening van Revolut is volledig kosteloos en komt met een gepersonaliseerde kaart, een eenvoudige app en verschillende voordelige mogelijkheden voor binnenlandse en buitenlandse betalingen.

Kenmerken Revolut producten onderscheiden zich door hun competitieve tarieven, transparantie en tal van functies die het gebruik ervan vergemakkelijken. Via de app kan je op eender welk moment en plaats met slechts één klik functies activeren of stopzetten.

Met de kosteloze Revolut Standaard Zichtrekening kun je geld ontvangen in bijna 30 verschillende valuta en betalen in meer dan 150 valuta. Perfect als je vaak internationaal reist en regelmatig geconfronteerd wordt met problemen en kosten van vreemde valuta wisselen.

Bij het openen van je zichtrekening kan je een gepersonaliseerde prepaid debetkaart aanvragen. Deze kan je net zo eenvoudig opladen als een normale bankkaart. Bijvoorbeeld door zelf geld over te schrijven van een andere rekening, of je loon direct op deze rekening te laten storten. De enige kost verbonden aan dit type zichtrekening is de verzendkost voor de Revolut-kaart.

Een ander voordeel van deze zichtrekening is dat je tot een bepaald maximum per maand geld kan afhalen aan elke geldautomaat zonder extra kosten. Indien je deze limiet overschrijdt, worden er kosten aangerekend op het afgehaalde bedrag.

Op weekdagen kan je geld omwisselen aan gunstige interbancaire tarieven. Dit betekent dat als je in andere valuta moet betalen, je tot een bepaalde limiet heel weinig betaalt voor de omwisseling. Daarna wordt een extra commissie aangerekend. Wissel je geld om in het weekend, dan is dit iets duurder. Ook voor dringende overschrijvingen kunnen extra kosten worden aangerekend, tenzij je over een persoonlijke Revolut Premium Zichtrekening beschikt.

Je kan eveneens geld sturen of vragen via links of een QR-code, dus het maakt niet uit of de ontvanger al dan niet een rekening bij Revolut heeft. Een zeer handige manier om betalingen aan je vrienden en/of familie te vragen.

Overschrijvingen in euro's zijn altijd onmiddellijk en kosteloos tussen vrienden.

Voordelen:

  • Internationaal reizen zonder kosten voor valutawissels
  • Beheer je geld met geïntegreerd budgetbeheer
  • Personaliseer je bankkaart
  • Bespaar terwijl je uitgeeft dankzij kortings- en cashback-aanbiedingen
  • Betaal je vrienden wereldwijd gratis
  • (volgens voorwaarden) Bankkaart €0,00
 

Kenemkernen


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Geldafhaling buiten EU0,00 €
Wisselkosten niet-euro0,00%
Inclusief kredietkaart?Ja
service4

» Bezoek website


> Open nu een Revolut rekening