Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Nickel, voor 95% in handen van BNP Paribas, biedt een toegankelijke zichtrekening met een actieve Mastercard Debit-kaart. Hiermee kun je je persoonlijke financiën op een eenvoudige en voordelige manier beheren.

Kenmerken

Je kunt je zichtrekening openen, zonder dat er naar je inkomsten wordt gekeken, online of bij een Nickel-partner krantenwinkel. Om je rekening te openen, heb je nodig: je identiteitsbewijs en je gsm, plus €20 om je Nickel-kaart te kopen. Binnen 5 minuten heb je je kaart in handen. De Mastercard is een debetkaart met automatische autorisatie en zonder mogelijkheid voor roodstand. Hiermee kun je veilig aankopen doen in winkels of online, en geld opnemen of storten bij alle bankautomaten en Nickel-punten in België (deze worden aangegeven op hun website) en in Europa.

Deze zichtrekening is toegankelijk voor iedereen en beschikbaar voor mensen van bijna 190 nationaliteiten. Je beheert je transacties en je rekening in realtime en eenvoudig via je online klantenomgeving of via de mobiele app op je gsm. Bovendien kun je meldingen en e-mails op maat instellen om beter zicht te houden op je budget.

Verschillende aanbiedingen

Afhankelijk van de tarieven biedt Nickel verschillende aanbiedingen om zo goed mogelijk aan je behoeften te voldoen. Met de My Nickel-aanbieding krijg je bijvoorbeeld een gepersonaliseerde kaart op naam. Met Nickel Metal profiteer je van voordelige tarieven voor geldopnames in het buitenland, evenals exclusieve verzekeringen en hulpdiensten voor dagelijks gebruik en tijdens je reizen.

Als je hulp nodig hebt, kun je de hulplijn bellen. Deze is telefonisch bereikbaar van maandag tot zaterdag. Daarnaast kun je de sms-waarschuwingsservice gebruiken om direct alle belangrijke informatie over je rekening te ontvangen.

Voordelen

• Zichtrekening voor iedereen met voordelige tarieven

• Volledig aanbod met Mastercard Debit-kaarten, van standaard tot premium

• Een netwerk van Nickel-punten in België en Europa

• Open je rekening online of bij een Nickel-partner krantenwinkel

• Beheer je rekening via de online klantenomgeving, de mobiele app of via sms.

• Klantenservice van maandag tot zaterdag.

Kenmerken


Geldafhaling buiten EU2,50 €
Geldafhaling EU1,50€
Wisselkosten niet-euro
KredietkaartMastercard
Inclusief kredietkaart?Ja
Jaarlijkse beheerkosten20,00 €

» Bezoek website


> Nu een Nickel Zichtrekening openen!