Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De zichtrekening van het Duitse N26 is ideaal als je je bankzaken graag mobiel regelt. Je kunt al je transacties opvolgen in de app. Daar pas je ook de eigenschappen van je kaart(en) en je rekening aan.

Dankzij die app profiteer je ook van alle digitale voordelen zoals onmiddellijke notificaties bij belangrijke transacties en biometrische beveiliging.

Spaces

Deel je rekening in zoals jij het wil. Je kunt voor elk (spaar)doel een aparte rekening of space maken. Daarna stel je makkelijk automatische opdrachten in om je doelen te bereiken.

Fysieke of virtuele kaart

Je krijgt een virtuele debetkaart bij deze rekening. Die kun je toevoegen aan een digitale portefeuille waardoor je contactloos kunt betalen met je smartphone.

Je kunt ook een fysieke kaart bestellen als je telefoon geen NFC-chip heeft of als je gewoon liever fysiek betaalt. Je betaalt dan één keer voor de verzendkosten van de kaart.

Belangrijke voordelen

  • Krachtige en flexibele app
  • Virtuele of fysieke debetkaart
  • Verdeel je rekening in Spaces voor verschillende doelen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard
Geldafhaling EU0,00 € (3x/maand, daarna 2,00 €)
Geldafhaling buiten EU1,70 %
Wisselkosten niet-euro1,70 %

» Bezoek website


> Nu een gratis N26-rekening openen!


Wat moet ik nog weten over N26?

De Duitse bank hoort volgens het Amerikaanse zakelijke tijdschrift Forbes bij de beste banken van de wereld.

Andere voordelen

Je kunt anderen direct betalen met N26 Moneybeam en je kunt geld sturen, ontvangen of vragen via een e-mailadres of een telefoonnummer. Verder kun je in de app terecht bij N26' uitstekende klantendienst. Die spreekt Engels, Duits, Spaans, Frans en Italiaans.