FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Het Keypack is een gratis zichtrekening van Keytrade Bank. Je betaalt geen beheerskosten en ook geld opnemen is gratis in België en in de eurozone. Iedere rekening- en volmachthouder krijgt een bankkaart én je krijgt 5 cent per verrichting.

Gratis geld

Als nieuwe of bestaande Keytrade-klant krijg je 5 cent per nationale verrichting, of je nu betaalt of geld afhaalt, geld stort of overschrijft.

Betaal je bijvoorbeeld drie keer met je bankkaart en je stort één keer een bedrag op je rekening, dan krijg je aan het begin van volgende maand 20 cent.

Het aanbod geldt niet voor doorlopende opdrachten, internationale overschrijvingen, verrichtingen met je kredietkaart of verrichtingen op je eigen rekening.

Gratis kredietkaart

Bij het Keypack kun je een gratis Visa Classic-kredietkaart aanvragen. Daar kun je wereldwijd mee betalen of geld afhalen en ook in webshops kun je er vlot mee terecht.

Per maand kun je 1.250 euro uitgeven en je profiteert bovendien van promoties met het ‘Spaar & Pluk’-programma.

De kaart is het eerste jaar gratis, daarna blijft ze gratis als je ze minstens 12 keer per jaar gebruikt. Anders kost ze 25 euro per jaar.

Tot slot kun je bij deze kaart de verzekering ‘Safe Online’ nemen. Wil je meer of uitgebreidere verzekeringen, zoals een bijstandsverzekering, een reisannulatie- of een verlengdegarantieverzekering, dan kies je beter voor een Visa Gold.

Belangrijkste eigenschappen

  • Gratis zichtrekening
  • Gratis Visa Classic-kaart
  • Krijg 5 cent per verrichting

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Extra rekening0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartVisa
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU2,00 € + 0,40 %
Wisselkosten niet-euro1,40 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)10,02 %

» Bezoek website


> Nu de gratis Keytrade Bank Zichtrekening openen!


Kan ik mijn Keypack mobiel beheren?

Ja: Keytrade Bank heeft een gratis mobiele applicatie voor iOS en Android. Daarnaast kun je de Bancontact-app installeren om vlot te betalen of terugbetaald te worden.