FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Hello4You van Hello Bank is een onlinezichtrekening, speciaal ontwikkeld voor jongeren tussen 18 en 27. Het meeste aan deze rekening is gratis: de rekening zelf, de bankkaart, de toegang tot de app en de hulp van het Helloteam.

Online en mobiel bankieren

Met de Hello-app regel je al je bankzaken op je mobiele telefoon of op je tablet. Je kunt er je saldo in nakijken, een overzicht en een grafiek van je uitgaven in opvragen of kleine bedragen mee terugbetalen.

De app is ook geïntegreerd met Zoomit, een platform waarmee je documenten zoals facturen of loonbrieven beheert.

Contactloos betalen

Je Hello4You-bankkaart bevat een chip waarmee je contactloos kunt betalen. Aankopen onder de 25 euro betaal je zonder je pincode in te geven. Als je in totaal meer dan 50 euro uit hebt gegeven moet je om veiligheidsredenen wel je kaart en je pincode invoeren.

Tot slot rekent Hello Bank geen beheerskosten of kosten voor verrichtingen binnen België. Een Hello4You-rekening is zo geopend: je hebt ze in 4 minuten.

Belangrijkste eigenschappen

  • Gratis rekening met gratis bankkaart
  • Geen beheer- of verrichtingskosten binnen België
  • Makkelijk en snel je rekening beheren met de gratis app
  • Wekelijkse limiet van 1.250 euro bij het afhalen van geld uit automaten in België en 2.500 euro bij betalingen aan handelaren
  • Kredietkaart verkrijgbaar voor de helft van de normale jaarlijkse kosten
  • 1 bankkaart kun je gratis personaliseren met een foto

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Extra rekening0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartVisa
Geldafhaling EU0 €
Geldafhaling buiten EU2,86 € + 0,30 % (max. 12,09 €)
Wisselkosten niet-euro1,63 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)12,10 %

» Bezoek website


> Nu een Hello4you-zichtrekening openen!


Goed om weten: wanneer je 28 wordt ...

... contacteert Hello Bank je met een voorstel voor een nieuwe formule. Je kunt dan een Hello Zichtrekening nemen of zelf een zichtrekening openen bij een andere bank. Opende je je Hello4You-rekening met twee, dan zet Hello Bank die om wanneer de jongste 28 wordt.