FR | NL

 ING Lion Account   aanvragen

ING Lion bankpas

De Lion Account van ING is een gratis zichtrekening die je online en mobiel kunt beheren. Je krijgt bovendien tot twee bankkaarten, één per houder, waarmee je kosteloos geld afhaalt aan bankautomaten binnen de eurozone.

Je kunt je Lion Account uitbreiden met een aantrekkelijke spaarrekening en als je dat wil neem je er een kredietkaart bij.

Online en mobiel bankieren

Je kunt je Lion Account op verschillende manieren beheren: met Home’bank (pc-banking), Phone’bank (telefonisch bankieren) of aan een Self’bankautomaat in een ING-kantoor. Regel je je bankzaken liever op je smartphone of tablet, dan is er de ING Smart Banking-app.

In de app kun je je saldo nakijken, rekeningen betalen en er doorlopende opdrachten voor aanmaken, verrichtingen zoeken of je beleggingen opvolgen. Heeft je telefoon een vingerafdrukscanner, dan kun je die gebruiken om je aan te melden in de app. Op telefoons zonder scanner meld je je veilig aan met itsme.

Belangrijkste eigenschappen

  • Geen jaarlijkse bijdrage en veel aanvullende diensten zijn ook gratis
  • Gratis extra bankpas en rekeninghouder
  • Het beheer kan volledig online of via de telefoon
  • Geld opnemen is gratis bij automaten binnen de eurozone

> Nu een gratis ING Lion Account openen!

Wat is itsme?

Itsme is een mobiele applicatie van Belgian Mobile ID. Het is een ‘identiteitsportefeuille’ die digitale aanmeldingen makkelijker maakt. De app vervangt je kaart- of eID-lezer bij banken, mobiele providers en overheden.

Kosten en kenmerken
Jaarlijkse beheerskosten0,00 €
Extra rekening0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartVisa
Wisselkosten niet-euro1,60 %
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU4,96 € + 1%
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)12,50 %
» Bezoek website

Andere bezoekers bekeken ook