In het Keypack van Keytrade Bank zitten een zichtrekening, een bankkaart voor elke rekeninghouder en een Visakaart. Bovendien krijg je vijf cent boven op elke uitgevoerde verrichting.

Wat krijg je bij het Keypack?

Een zichtrekening voor jezelf en eventueel een partner en bankkaarten voor iedere volmachthouder. Je krijgt er ook een Visakaart bij, ideaal om (online) aankopen uitgesteld te betalen.

Bonus

Voor iedere verrichting geeft Keytrade Bank je 5 cent. Als je dus vier weken een keer per week boodschappen doet en je betaalt met je bankkaart, dan krijg je aan het begin van de volgende maand 20 cent. Dat geldt voor alle verrichtingen, stortingen bijvoorbeeld ook.

Wat kost het?

De rekening en de debetkaart(en) zijn gratis. De Visakaart is het eerste jaar gratis; daarna blijft ze dat alleen als je ze minstens 12 keer per jaar gebruikt. Anders kost een Visa Classic 25 euro per jaar, een Visa Gold 50 euro per jaar en een Visa Platinum 150 euro per jaar.

Keytrade Bank biedt de meeste extra kaartdiensten zonder kosten aan: je kaart vervangen of een nieuwe pincode genereren, bijvoorbeeld. Alleen wanneer de bank je kredietkaart blokkeert — als je rekening geblokkeerd is of er staat te weinig geld op — kost dat 14 euro.

Belangrijkste kenmerken

  • 5 cent cadeau voor iedere verrichting
  • Pakket met zichtrekening met bank- en kredietkaart

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartVisa
Geldafhaling EU0,70 €
Geldafhaling buiten EU2,00 € + 0,40 %
Wisselkosten niet-euro1,40 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)10,02 %

» Bezoek website


> Nu een Keypack openen bij Keytrade Bank!


Hoe kan ik een Keypack openen?

Dat kan online, op de website van Keytrade Bank. Je kunt kiezen of je het pakket voor een of twee rekeninghouders opent, of voor een minderjarige. Je kunt je gegevens invoeren met of zonder je eID. Keytrade Bank waarschuwt wel dat de verwerking vaneen aanvraag zonder eID enkele weken kan duren.