Het Keypack van Keytrade Bank kun je voor jezelf openen of als gezamenlijke rekening. Je krijgt een zichtrekening en elke rekeninghouder kan een bankkaart aanvragen.

Daarnaast verdien je geld bij iedere verrichting. Welke maakt niet uit. Je krijgt een paar cent voor betalingen in een winkel en voor inkomende of uitgaande overschrijvingen.

Kredietkaart

Er zit standaard een kredietkaart bij dit pakket. Je kunt er in binnen- en buitenland mee betalen en geld afhalen en je kunt er gebruiken in elke webwinkel die kredietkaarten aanvaardt.

De kredietkaart is gratis en ze blijft dat alleen als je ze vanaf het tweede jaar een minimumaantal keer per jaar gebruikt. Als je ze minder gebruikt betaal je kosten voor het gebruik.

Deze rekening openen

Volg de link hieronder en duid aan voor wie je deze rekening opent. Zoals gezegd kan dat voor jezelf of als gezamenlijke rekening. Je kunt het Keypack ook voor een minderjarige openen.

Belangrijke voordelen

  • Voor eigen of gezamenlijk gebruik
  • Bankkaart voor iedere rekeninghouder
  • Kredietkaart standaard inbegrepen in het pakket

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartVisa
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU2,00 € + 0,40 %
Wisselkosten niet-euro1,40 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)10,02 %

» Bezoek website


> Nu een Keypack openen bij Keytrade Bank!


Je gegevens invullen

Je kunt het Keypack openen met of zonder eID. Als je een digitale identiteitskaart hebt loopt het proces een stuk vlotter: Keytrade waarschuwt dat het een paar weken kan duren als je je aanvraag manueel invult.