Het Comfort Pack van BNP Paribas Fortis is een vrij complete bundel met een of meer zichtrekeningen, een bankkaart per persoon per rekening, een kredietkaart en een optionele rekeningverzekering.

Wat zit erin?

Je kunt tot drie zichtrekeningen openen binnen hetzelfde Comfort Pack. Een van die rekeningen is de hoofdrekening; daar koppel je je kredietkaart en de verzekering aan.

Elke rekeninghouder kan voor elke rekening één debetkaart krijgen. Er zit ook één Visa Classic bij het Comfort Pack; die koppelt BNP aan de hoofdrekening van je pakket.

Je kunt online en mobiel bankieren met Easy Banking Web en Easy Banking App. Je kunt ook bij BNP’s experts en adviseurs terecht, in een kantoor of in een Easy Banking Centre.

Rekeningverzekering

Je kunt een verzekering aan je hoofdrekening koppelen. Het is een jaarlijks verlengbare, collectieve verzekering naar Belgisch recht. Je beslist zelf of je de verzekering afsluit, dat is niet verplicht.

Je vindt alle (niet-)gedekte risico’s in de algemene voorwaarden van de verzekering. Die vind je in elk BNP-kantoor of in het Easy Banking Centre. De voornaamste risico’s staan onder aan deze pagina.

Wat kost het?

Het Comfort Pack kost 3,50 euro per maand of 42 euro per jaar. Daar zitten de kosten voor de bankkaarten, de Visakaart en rekeningverzekering mee in verwerkt.

Een kaart vervangen bij (vermoeden van) fraude is ook inbegrepen in het pakket, net als een defecte kaart vervangen. Als je je kaart verloor of ze werd gestolen kost je dat 10 euro.

Belangrijkste kenmerken

  • Tot drie zichtrekeningen
  • Een bankkaart per persoon per rekening
  • Eén Visa Classic, gekoppeld aan de hoofdrekening
  • Optionele rekeningverzekering, gekoppeld aan de hoofdrekening

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten42,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartVisa
Geldafhaling EU0.70 €
Geldafhaling buiten EU2,86 € + 0,30 % (max. 12,09 €)
Wisselkosten niet-euro1,63 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)12,10 %

» Bezoek website


> Nu een Comfort Pack openen bij BNP Paribas Fortis!


De belangrijkste (niet-)gedekte risico’s van de rekeningverzekering

Als voornaamste gedekte risico’s vermeldt BNP Paribas Fortis overlijden na een ongeval met uitwendige oorzaak. Na een val, bijvoorbeeld, of na een verkeersongeval of verdrinking. Je bent ook gedekt als je binnen een jaar na je ongeval overlijdt. Verzekerden van 70 jaar en ouder zijn maar 30 dagen na hun ongeval gedekt.

Als belangrijkste niet-gedekte risico’s geeft BNP uitwendige of opzettelijke oorzaken, zoals een interne medische oorzaak, (poging tot) zelfmoord, ‘een opzettelijke daad van de begunstigde of een daad op zijn initiatief’ en alcoholvergiftiging.

(Hoe) kan ik mijn rekeningen zelf indelen?

Je kunt tot drie rekeningen openen en je deelt ze in zoals je wil. Twee voor jezelf en een gezamenlijke, bijvoorbeeld, of een rekening voor jezelf, een voor je partner en een gezamenlijke.