De naam van BNP Paribas Fortis' Comfort zegt het. Dit is een pakket met veel betaalgemak en -comfort. Je profiteert van verschillende voordelen. Zo kun je meerdere rekeningen openen binnen dit pakket.

Je kiest zelf hoe je die rekeningen indeelt. Een privérekening voor jezelf en een voor je partner en dan nog een gezamenlijke, bijvoorbeeld. Of twee voor jezelf en een voor je partner.

Iedere rekeninghouder kan voor elke rekening een bankkaart krijgen en je kunt één kredietkaart bestellen voor heel het pakket. Daarmee kun je wereldwijd betalen en geld afhalen en je kunt ze online gebruiken.

Verzekering

Je kunt bij het Comfort Pack een rekeningverzekering nemen. Aansluiten is volledig optioneel en je kunt ook zo weer uitstappen. De verzekering eindigt als je opzegt of als je het Comfort Pack stopzet.

De verzekering dekt onder andere overlijden door ongeval. Het overlijden moet het gevolg zijn van een uitwendige oorzaak. Kijk voor de gedekte risico's en alle voorwaarden bij BNP Paribas Fortis.

Belangrijke voordelen

  • Volledig pakket met groot betaalgemak
  • Inclusief optionele rekeningverzekering

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten66,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartVisa
Geldafhaling EU0,50 €
Geldafhaling buiten EU6,00 € + 1,00 %
Wisselkosten niet-euro1,63 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)12,10 %

» Bezoek website


> Nu een Comfort Pack openen bij BNP Paribas Fortis!


Kan ik deze rekening online openen?

Dat kan. Volg de link hierboven. Als je nog geen klant bent bij BNP kun je dat online in orde brengen. Als je al wel klant bent kunt je het Comfort Pack direct openen in Easy Banking Web.