De Plusrekening van Beobank is een vrij volledig pakket voor je dagelijkse bankzaken. Het betaalgemak en -comfort is groot. Er zit alleen kredietkaart bij. Die kun je wel apart bestellen.

Elke rekeninghouder krijgt een debetkaart waarmee ze binnen de SEPA-zone onbeperkt kunnen bankieren in euro. Je kunt ook onbeperkt transacties uitvoeren in Beobankkantoren.

Je rekening beheren

Je kunt je recente transacties of het saldo op je rekening zelf nakijken. Als je dat online wil doen heb je Beobanks digipass nodig. Anders kun je ook Beobanks app op je mobiele toestel downloaden.

In sommige Beobankkantoren kun je ook aan de Self Bankingautomaten terecht voor de meest voorkomende verrichtingen. En als je vragen hebt kun je altijd terecht bij het Service Center.

Bonus

Je kunt elk jaar een bonus op je rekening krijgen. Je moet daarvoor wel een bepaald saldo op je rekening gehad hebben of een aantal transacties uitgevoerd. Kijk voor alle voorwaarden bij Beobank.

Belangrijke voordelen

  • Kredietkaart apart beschikbaar
  • Bankkaart voor iedere rekeninghouder
  • Onbeperkt aantal transacties in het kantoor
  • Onbeperkt aantal elektronische verrichtingen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten48,00 €
Inclusief kredietkaart?Nee
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU3,35 € + 2,00 % (max. 9,99 €)
Wisselkosten niet-euro2,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)11,50 %

» Bezoek website


> Nu een Plusrekening openen bij Beobank!


Veilig betalen

Je kunt nu ook veilig online betalen met je debetkaart dankzij de 3D Securetechnologie. Die vraagt een extra bevestiging van je identiteit zodat fraude en misbruik moeilijker worden.