Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De DB Account (vroeger DB M@x) van Deutsche Bank is een totaalpakket voor al je dagelijkse bankzaken. Je kunt een zicht- en een spaarrekening openen en je kunt je rekeningen online of mobiel beheren.

Daarnaast krijg je een bankkaart die je in België en de eurozone kunt gebruiken om te betalen en om geld uit de automaat te halen. Standaard zit er geen kredietkaart bij de DB Account.

Die kun je wel apart aanvragen voor een extra bedrag per maand. Je kunt kiezen tussen een kaart met en een kaart zonder aankoop- en andere verzekeringen. Verder zijn beide kaarten gelijk in gebruik.

Je rekening beheren

Je kunt je rekeningen en je transacties online bekijken in Deutsche Banks beveiligde omgeving. Daar pas je ook hun eigenschappen aan. Je kunt die website kun je ook raadplegen op je smartphone of je tablet.

Als je je bankzaken mobiel zou regelen kun je beter DB's MyBank-app installeren. Die is speciaal ontwikkeld voor mobiele toestellen en je kunt er hetzelfde mee als op hun online platform.

Belangrijke voordelen

  • Totaalpakket voor je dagelijkse bankzaken

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten63,60 €
Inclusief kredietkaart?Nee
Geldafhaling EU0 €
Geldafhaling buiten EU2,50 € + 1,50 %
Wisselkosten niet-euro1,50 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)5,87 %

» Bezoek website


> Nu een DB Account openen bij Deutsche Bank!


Kan ik de DB Account online openen?

Om deze rekening te openen neem je best contact op met een DB-kantoor in je buurt. Op Deutsche Banks website vind je een overzicht van alle kantoren in België en hun contactgegevens.