FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Het Economy Plus Pack van Crelan is er voor wie alleen het essentiële wil kunnen regelen met zijn bankzaken. Je kunt de basisverrichtingen uitvoeren en je profiteert toch van alle betaalcomfort- of gemak.

Je krijgt een zichtrekening en een bankkaart bij dit pakket. Je kunt het Economy Plus Pack trouwens voor één of twee personen openen. Het enige dat ontbreekt is een kredietkaart. Die kun je ook niet apart aanvragen.

Beheren

Verrichtingen volg je makkelijk op in MyCrelan of in Crelan Mobile. Dat zijn Crelans beveiligde onlineomgeving en de apps voor mobiele toestellen. Je krijgt automatisch toegang wanneer je je rekening opent.

Onder nul

Als je in het rood wil kunnen heeft Crelan een kasfaciliteit. Dat is een lening of een kredietopening op je zichtrekening. Je kunt niet gespreid terugbetalen; je moet elke maand het saldo terugstorten.

Als je wel gespreid wil terugbetalen kun je ook het Comfortkrediet kiezen. Met dat krediet kun je verder onder nul en je kunt gespreid over verschillende maanden terugbetalen.

Belangrijke voordelen

  • Zichtrekening met bankkaart
  • Beheer je rekening online of mobiel
  • Optionele kasfaciliteit als je onder nul wil

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten54,00 €
Inclusief kredietkaart?Nee
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU3,33 € + 1,21 %
Wisselkosten niet-euro1,94 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)10,45 %

» Bezoek website


> Nu een Economy Plus-pakket openen bij Crelan!


Goedkoper voor coöperanten en jongeren

Crelancoöperanten krijgen korting op de kosten van dit pakket. Het Economy Plus Pack is ook voordeliger voor jongeren onder de 24.