FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Als je een Easy Money-rekening van Bunq opent kun je een lokaal IBAN-nummer aanvragen in verschillende Europese landen. Zo kun je geld uitgeven en ontvangen alsof je in dat land woont.

Dankzij die lokale IBAN's kun je ook verschillende valuta aanhouden op je rekening. Zo kun je flink besparen op wisselkosten. Als je toch moet wisselen profiteer je van lagere kosten met Wise en ZeroFX.

Je kunt tot vijf virtuele bankkaarten aanvragen en tot drie fysieke. Dat kunnen drie betaalkaarten zijn, drie kredietkaarten of een combinatie. Je kunt ook Bunqs Travel Card bij je Easy Money-abonnement nemen.

App

Je kunt zelf alles regelen in Bunqs mobiele app. Daarnaast kun je betaalverzoeken aanmaken en facturen scannen. Je kunt je kaart(en) ook toevoegen aan Apple- of Google Pay en er contactloos mee betalen.

Het is ook mogelijk om subrekeningen aan te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een rekening openen voor een bepaald spaardoel en er automatisch elke maand een bepaald bedrag naar overschrijven.

Belangrijke voordelen

  • Krachtige app met handige functies
  • Verschillende betaalkaartmogelijkheden
  • Lokale IBAN-nummers in een paar Europese landen

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten119,88 €
Extra rekening19,00 € per maand
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard
Geldafhaling EU0,00 € (4x. Dan 5x 0,99 €. Daarna 2,99 €)
Geldafhaling buiten EU0,00 € (selon le nombre autorisé/mois), ensuite payant (4x. Dan 5x 0,99 €. Daarna 2,99 €)

» Bezoek website


> Nu een Bunq Easy Money-rekening openen!


Hoe open ik deze rekening?

Volg de link hierboven en geef je mobiel nummer in om de Bunq-app te downloaden. Als je daar je gegevens invult en je bevestigt je identiteit is je rekening klaar voor gebruik.