FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Easy Money van Bunq is een pakket betaalmogelijkheden die je dagelijkse betaalgemak vergroten. Je kunt bijvoorbeeld een pot aanmaken en alle betalingen met je kaart komen daar automatisch in.

Of als jij een avond hebt voorgeschoten kun je de rekening scannen met je telefoon en de foto delen met je vrienden. Zij betalen jou terug door hun deel van de rekening aan te tikken.

Tot slot kun je in de Bunq-app verschillende rekening openen of aanmaken binnen je profiel. Handig als je spaart voor een nieuwe auto of voor kleren of je wil je gewoon aan een bepaald budget houden.

Geld sparen

Bunq rekent geen extra kosten wanneer je andere valuta dan euro gebruikt. Verder vind je in de Bunq-app alle wisselkoersen en tips en trucs voor een vlotte en zorgeloze reis.

Bunq zet al je uitgaven automatisch in categorieën zodat je een overzicht hebt van waar je geld naartoe gaat. Ook van je abonnementen krijg je een overzicht. Zo zie je direct waar je kan besparen.

Belangrijkste eigenschappen

  • Krachtige app
  • Makkelijk rekeningen aanmaken
  • Helder overzicht van je uitgaven
  • Uitgebreid pakket met financiële handigheden

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten107,88 €
Extra rekening19,00 € per maand
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard

» Bezoek website


> Nu een Bunq Easy Money-rekening openen!


Hoe vraag ik een Bunq-rekening aan?

Daarvoor heb je alleen je telefoon nodig. Download de Bunq-app en loop door het aanmeldproces. Volgens Bunq duurt het maar een paar minuten voor je een werkende rekening hebt.