FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Met het Comfort Pack van BNP Paribas Fortis geef je je geldzaken zelf vorm: open tot drie zichtrekeningen en kies tussen een Visa Classic- of een prepaidkredietkaart. Bovendien kun je elk jaar tot de helft van de kosten van het Comfort Pack terugverdienen.

Samen of apart

Er zitten tot drie zichtrekeningen in het Comfort Pack. Je kiest zelf hoeveel je er gebruikt. Alleen een rekening voor jezelf, één voor jezelf en één voor je partner of ieder een rekening plus een gezamenlijke rekening. Je krijgt één bankkaart per persoon en per zichtrekening.

Je kunt bij het Comfort Pack ook een Visa Classic-kredietkaart aanvragen. Weet je liever op voorhand hoeveel je kunt uitgeven, dan is een prepaidkaart ook mogelijk.

Verdien je kosten terug

Het Comfort Pack kost je 3 euro per maand; met Comfort Bonus kun je elk jaar tot 50 procent van die kosten terugverdienen.

Dat doe je onder andere door minstens 12 keer met je Visa Classic te betalen, door minstens 12 keer de Easy Banking App te gebruiken of door minstens 50 euro per maand en minstens 500 euro per jaar te sparen

Je verdient ook maandbijdragen terug door voor je pensioen te sparen, door te storten in FlexInvest of door een verzekering Top Woning te nemen. Voor elke vervulde voorwaarde krijg je elk jaar een maandbijdrage terug.

Belangrijkste eigenschappen

  • Gemakkelijk in te delen zoals je wil
  • Bankieren via internet, via de app of in het kantoor
  • Visa Classic-kredietkaart of prepaidkaart inbegrepen
  • Verdien elk jaar een deel van de rekeningkosten terug

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten66,00 €
Extra rekening0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartVisa
Geldafhaling EU0,50 €
Geldafhaling buiten EU6,00 € + 1,00 % (max. 12,09 €)
Wisselkosten niet-euro1,63 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)12,10 %

» Bezoek website


> Nu het BNP Paribas Comfort Pack openen!


Meer over Comfort Bonus

Hou er rekening mee dat je aan elke voorwaarde uit de lijst hierboven moet voldoen om de helft van je kosten terug te krijgen. Betaal je 12 keer per jaar met je Visa Classic-kaart, dan krijg je één maandbijdrage terug. Log je 12 keer in op de Easy Banking-app krijg je er nog een, enzovoort.