Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Go is de gratis zichtrekening van Beobank. Je krijgt er één bankkaart bij met Bancontact en Maestro en je hebt toegang tot een hoop diensten zoals een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro binnen de SEPA, online rekeningbeheer en contactloos betalen.

Gratis zichtrekening met bankkaart

De Go-zichtrekening kost je helemaal niets en het is een ideale rekening voor wie zijn geldzaken zelf wil beheren — online, mobiel of aan een bankautomaat. Met de Go-rekening kun je een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen binnen de Europese geldzone uitvoeren en je krijgt één bankkaart waarmee je contactloos kunt betalen.

Diensten

Je kunt standaard al heel wat met deze rekening. Je opent ze makkelijk online en ook beheren kan met Beobank Online. Je hebt wel een Digipass voor nodig om je aan te melden. Als je je rekening of je recente verrichtingen liever mobiel bekijkt kan dat ook: installeer Beobank Mobile op je telefoon of tablet en je hebt direct toegang tot je rekening en je kaarten.

Geen kredietkaart

Een kredietkaart is niet inbegrepen bij de Go-rekening. Wil je die wel, of wil je extra bankkaarten of verzekeringen, dan heeft Beobank ook een Plusrekening. Die kost je 36 euro per jaar.

Belangrijkste eigenschappen

  • Gratis zichtrekening
  • Inclusief 1 bankkaart met Bancontact en Maestro
  • Onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro binnen SEPA
  • Beheer je rekening online, met de Beobank-apps of via Beobank Selfbanking

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU2,50 € + 2,00 %
Wisselkosten niet-euro0,50 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)9,30 %

» Bezoek website


> Nu een Go-rekening openen bij Beobank!


Wat is de Beobank Digipass?

Je hebt een Digipass nodig als je je rekening online wil beheren. Elke bank heeft tegenwoordig wel een elektronische sleutel: het ziet er wat uit als een rekenmachine.

Je voert je kaart in, je typt je pincode en je krijgt een unieke geheime code terug die je in je browser overschrijft. Als de code klopt krijg je je rekening te zien.