Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Go van Beobank is een vrij volledig betaalpakket voor mensen die hun bankzaken graag zelf regelen en dan nog het liefst online of mobiel. Als je geen internet hebt kun je altijd naar een Beobankautomaat.

Deze rekening is ideaal als je veel bankiert: je kunt met Go onbeperkt elektronische verrichtingen uitvoeren binnen de SEPA-zone. Je kunt dus zo veel uitgaande overschrijven uitvoeren als je wil.

Bankkaart

Je krijgt standaard een (Maestro)betaalkaart waarmee je in alle winkels kunt betalen. Je kunt de kaart ook tegen het betaaltoestel houden en contactloos betalen voor snellere transacties.

Direct overschrijven

Als je dringend geld moet overmaken kun je een instantoverschrijving gebruiken. Dan staat het geld binnen vijf seconden op de rekening van de ontvanger. Zelfs als hij klant is bij een andere bank.

Dat kan door tijdens de invoer het vakje 'Instant' aan te vinken. Beobank schrijft het bedrag dan direct over naar de andere rekening. Je betaalt een kleine vergoeding per instantoverschrijving.

Belangrijke voordelen

  • Vrij compleet betaalpakket
  • Regel alles online of mobiel
  • Ook toegang tot alle Beobankautomaten

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Geldafhaling EU0,00 €
Geldafhaling buiten EU3,35 € + 2,00 % (max. 9,99 €)
Wisselkosten niet-euro2,00 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)11,50 %

» Bezoek website


> Nu een Go-rekening openen bij Beobank!


Hoe kan ik een Go-rekening openen?

Volg de link hierboven en vul je gegevens in. Dat kan manueel of met Itsme. Je kunt een Go-rekening als privé- of als gezamenlijke rekening openen. Ouders kunnen dat ook voor hun minderjarig kind.