FR

De Beats Pulse-rekening van Belfius is een vrij compleet betaalpakket voor wie een eenvoudige rekening zoekt of wie geen zin heeft in gedoe. Je kunt je rekening zelf beheren op je computer of op je smartphone. Daar kun je je saldo en verrichtingen nakijken en opties aanpassen.

Je kunt online of mobiel ook een kredietkaart aanvragen en je prepaidkaart op- of ontladen. Daarnaast kun je met de Belfius-app QR-codes scannen in winkels en je kunt de app gebruiken om mobiel te betalen in plaats van je kaart te gebruiken.

Betaalmogelijkheden

Je krijgt standaard een debetkaart bij je Beats Pulse-rekening. Met die bankkaart kun je overal in België en in Europa betalen en geld afhalen. Als je wil kun je een tweede aanvragen. Een kredietkaart is apart beschikbaar voor een extra bedrag.

Tot slot kun je in eender welk Belfiuskantoor terecht voor advies en om verrichtingen uit te voeren aan het loket. Als je geen afspraak hebt kun je tijdens de openingsuren wel een kantoor bezoeken om je bankzaken aan een van de automaten te regelen.

Belangrijke voordelen

  • Vrij compleet pakket met veel betaalgemak
  • Toegang tot Belfius Direct Net en Belfius Mobile

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Inclusief kredietkaart?Nee
Geldafhaling EU0,50 €
Geldafhaling buiten EU5,00 € + 1,00 %
Wisselkosten niet-euro1,50 %
Spaarrente0,00 %
Rood staan (ongeoorloofd)9,50 %

» Bezoek website


> Nu een Beats Pulse-rekening openen bij Belfius!


Kan ik mijn kaart ook buiten Europa gebruiken?

Wanneer je je kaart krijgt werkt die alleen binnen Europa. Wanneer je op reis vertrekt kun je ze (maximaal drie maanden) activeren voor een bepaald werelddeel. Dat doe je in de app of in Belfius Direct Net.