Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Het Business Pro-pakket van KBC is ideaal voor zelfstandigen die ook met hun persoonlijke bankzaken naar KBC willen. Bij dit pakket krijg je een zakelijke en een persoonlijke rekening. Je krijgt een bankkaart en als je wil kunt je een hoop extra’s aanvragen of activeren.

Eigenschappen

Je krijgt een zakelijke rekening met een bankkaart en je kunt er extra aanvragen als je dat wil. Daarnaast kun je je pakket uitbreiden met een krediet- of een prepaidkaart en je kunt al je verrichtingen manueel of elektronisch uitvoeren. Je beheert alles in KBC Touch of KBC Mobile.

Voordelen voor starters

Als je bedrijf minder dan een jaar bestaat profiteer je bij KBC van een hoop voordelen. Je krijgt bijvoorbeeld een op maat gemaakte website en een voordelige website en betaalautomaat. Daarnaast doe je voordeel met administratieve verplichtingen en reclamecampagnes.

Inclusief privérekening

Als je je rekening online of mobiel opent kun je direct een rekening voor je persoonlijke financiën openen en koppelen. Die beheer je ook online met KBC Touch of op je smartphone of tablet met KBC Mobile en je schakelt makkelijk tussen je privé- en je zakelijke rekening.

Belangrijke voordelen

  • Inclusief privérekening
  • Krediet- of prepaidkaart
  • Extra voordelen voor starters

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten39,00 €
Inclusief kredietkaart?Nee
Prijs optionele kredietkaart15,00 € / 30,00 €

» Bezoek website


> Nu een zakelijke rekening openen bij KBC!


Hoe openen?

Dat kan makkelijk online. Volg de link hierboven en vul je gegevens in. Dat kan ook met de identificatieapp Itsme.