FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze zakelijke rekening van KBC is ideaal voor zelfstandigen die hun persoonlijke bankzaken bij dezelfde bank willen regelen. Bij een Business Pro-rekening krijg je een zakelijke én een persoonlijke rekening. Je krijgt er een bankkaart en een hoop voordelen bij.

Eigenschappen

Standaard krijg je een zakelijke rekening met een bankkaart en je kunt er extra aanvragen als je dat wil. Daarnaast kun je je pakket uitbreiden met een (zakelijke) krediet- of een prepaidkaart en je kunt al je verrichtingen manueel of elektronisch uitvoeren.

Voordelen voor starters

Als je bedrijf minder dan een jaar bestaat profiteer je bij KBC van een hoop voordelen. Bij het Boostpack krijg je bijvoorbeeld een op maat gemaakte website en je krijgt een jaar software cadeau. Daarnaast doe je voordeel met administratieve verplichtingen en reclamecampagnes.

Inclusief privérekening

Als je je rekening online of mobiel opent kun je direct een persoonlijke rekening openen en koppelen. Die beheer je ook online met KBC Touch of op je smartphone of tablet met KBC Mobile en je schakelt makkelijk tussen je privé- en je zakelijke rekening.

Belangrijke voordelen

  • Inclusief privérekening
  • Krediet- of prepaidkaart
  • Voordelenpakket voor starters

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten39,00 €
Inclusief kredietkaart?Nee
Prijs optionele kredietkaart15,00 € / 30,00 €

» Bezoek website


> Nu een zakelijke rekening openen bij KBC!


Hoe openen?

Dat kan makkelijk online of mobiel. Volg de link hierboven en vul je gegevens in. Dat kan ook met de identificatieapp Itsme.