FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Starterrekening van Holvi is een gratis zakelijke rekening, specifiek voor freelancers en startende ondernemers. Je krijgt een rekening, een (prepaid)kaart en alle tools en mogelijkheden om je financiën te beheren.

Inbegrepen in Holvi Starter

Je krijgt een zakelijke zichtrekening en 1 prepaid Mastercard. Je kunt onbeperkt overschrijvingen uitvoeren — binnen Holvi’s fair use-beleid — en je profiteert van inbegrepen boekhoudfuncties.

Je kunt bijvoorbeeld kassa- of transactiebons digitaal bijhouden, verwerken en opslaan en je kunt met Starter tot 3 facturen per maand maken.

Je kunt die facturen alleen niet vanuit dit pakket versturen. Wil je dat wel direct kunnen, dan kun je Holvi Grower overwegen. Je hebt al een Growerrekening voor 12 euro per maand of 144 euro per jaar.

Je kunt je facturen makkelijk bundelen en je kunt er een rapport of een overzicht van maken voor je boekhouder.

Kosten

Holvi’s Starterrekening is gratis. De eerste Mastercard ook. Extra kaarten kosten je 3 euro per kaart en per maand. Om een verloren of een gestolen kaart te vervangen rekent Holvi 1 keer 5 euro per kaart.

Betalingen met je kaart zijn gratis als je in Europese valuta betaalt. Geld afhalen kost je in België 2% van het bedrag; in het buitenland rekent Holvi 2,50% plus wisselkosten.

Belangrijkste voordelen

  • Gratis zichtrekening met kaart
  • Beheer je rekening in de Holvi-app
  • Inbegrepen facturatie- en boekhoudfuncties

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard
Geldafhaling EU2,50 %
Geldafhaling buiten EU2,50 %

» Bezoek website


> Nu je Holvi Starter-rekening openen!


Kan iedereen deze rekening openen?

Wel als je een zakelijk adres hebt in België, Estland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland en Oostenrijk. Je hebt ook een geldig identiteitsbewijs en btw- of ondernemingsnummer nodig, Holvi moet je bedrijfstype ondersteunen en je moet akkoord gaan met Holvi’s gebruiksvoorwaarden.

Jezelf of je rekening verifiëren

Als je Holvi’s mobiele app hebt kun je snel een foto nemen van je identiteitsbewijs — liefst een Europese identiteitskaart of een paspoort — en van jezelf. Als dat in orde is kun je aan de slag.