FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Lite-rekening van Holvi is een mobiele zakelijke rekening voor starters en freelancers. Je krijgt een zichtrekening waarmee je wereldwijd kunt betalen en je kunt Holvi's platform gebruiken om facturen te maken en versturen en je boekhouding te beheren.

Eigenschappen

Je opent en beheert de Lite-rekening mobiel. Je kunt er alle standaardverrichtingen mee uitvoeren en je profiteert van handigheden zoals automatisch btw opzijzetten en digitale boekhouding. Je krijgt ook een debetkaart waarmee je wereldwijd kunt betalen en geld afhalen.

Andere voordelen zijn dat je kassa- of transactiebons kunt scannen en categoriseren met de app en je maakt makkelijk facturen die je online opvolgt en beheert. Die facturen kun je dan weer bundelen en je kunt er een rapport of een overzicht van maken voor je boekhouder.

Kredietkaart

De kredietkaart bij deze rekening heeft een erg ruime maandelijkse limiet en je beslist zelf of je volgende maand al terugbetaalt of gespreid over een aantal maanden. Je kunt je saldo zelfs nog voor je maandelijkse afrekening terugbetalen.

Belangrijkste voordelen

  • Zichtrekening met (debet)kaart
  • Beheer je rekening in de Holvi-app
  • Inbegrepen facturatie- en boekhoudfuncties

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten72,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
Geldafhaling EU2,50 %
Geldafhaling buiten EU2,50 %

» Bezoek website


> Nu een zakelijke rekening openen bij Holvi!


Wat heb je nodig om een rekening te openen?

Om te beginnen wil Holvi weten wat je e-mailadres is en welke rekening je wil openen. Daarna heeft het je persoonlijke en zakelijke gegevens nodig om je profiel te vervolledigen.