De zakelijke rekening van Revolut is geschikt voor bedrijven met klanten in het buitenland. Open een Growrekening met een lokaal IBAN-nummer, betaal met virtuele en fysieke kaarten, laat klanten betalen via betaallinks en QR-codes of gebruik Revoluts kaartlezer.

Sneller en goedkoper geldverkeer

Als je veel klanten hebt in landen met andere valuta kan het handig zijn een rekening te openen in de lokale munt zodat je sneller en goedkoper zaken kunt doen. Daarnaast kun je euro's wisselen zonder bijkomende kosten. Boven de limiet bepaal je een percentage van het bedrag.

Controle over je uitgaven

Je krijgt virtuele betaalkaarten bij deze rekening en daarnaast kun je er fysieke aanvragen. Verder kun je onbeperkt teamleden toevoegen en hen machtigingen toekennen. Tot slot heb je toegang tot diepgaande analyses van je winst en cashflow.

Andere handigheden

Maak het klanten nog gemakkelijker door betaallinks en QR-codes aan te maken of gebruik Revoluts kaartlezer als je een (pop-up)winkel hebt. Daarnaast kun je betalingen ontvangen via het web en je kunt gepersonaliseerde facturen maken, versturen en opvolgen.

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten228,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
Geldafhaling EU2,00 %
Geldafhaling buiten EU2,00 %
Wisselkosten niet-euro0,00 % (tot 10.000,00 €)

» Bezoek website


> Nu een zakelijke rekening openen bij Revolut!


Upgraden voor nog meer functionaliteit

Als je de limieten van de Growrekening te laag vindt kun je altijd overschakelen naar een ander plan. Je krijgt er ook meer metalen kredietkaarten bij en je kunt een gesprek aanvragen om je zakelijke behoeften te bespreken.