Revolut Business is ideaal voor freelancers die makkelijk willen betalen en betaald worden en die dikwijls onderweg werken. De rekening is beschikbaar is verschillende valuta waardoor je kunt handelen in de lokale munt en je beheert alles in Revoluts app.

Wereldwijd betalen en ontvangen

Een van de handigste kenmerken is het handelen in meer dan 25 valuta, daardoor spaar je wisselkosten uit. Daarnaast voer je internationale betalingen met 1 klik uit én in de app behoud je het overzicht van inkomsten en uitgaven. Daar kun je ook betalingen goedkeuren of limieten instellen.

Virtueel of fysiek betalen

Online of mobiel betalen wordt erg makkelijk dankzij Revoluts virtuele betaalkaarten. Voeg ze toe aan je telefoon en behoud het overzicht van inkomende en uitgaande betalingen in de app. Tot slot kun je inkomende betalingen vergemakkelijken met QR-codes of links.

Extra handigheden

Revoluts zakelijke rekeningen bevatten een facturatiemodule waarmee je makkelijk documenten maakt en verstuurt. De app koppelt inkomende betalingen automatisch aan de juiste factuur en bonnetjes aan de juiste betaling zodat jij minder tijd kwijt bent aan je boekhouding.

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Geldafhaling EU2,00 %
Geldafhaling buiten EU2,00 %
Wisselkosten niet-euro0,00 % (tot 1.000,00 €, daarna 0,60 %. 1,00 % buiten de markturen.)

» Bezoek website


> Nu Revolut Business Basic openen!


Revolut integreren in je webwinkel

Met het pakket voor programmeurs voeg je Revolut-betaalknoppen toe aan je webwinkel. Zo komen betalingen nog makkelijker en sneller op je rekening.