Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Deze zakelijke rekening van het Duitse N26 is er voor zelfstandigen en freelancers die zaken doen onder hun eigen naam. Je kunt makkelijk je zakelijke inkomsten en uitgaven nakijken op je telefoon en je kunt er de eigenschappen van je zakelijke Mastercard beheren.

Krachtige app

Je ziet direct een tijdlijn met een overzicht van je laatste verrichtingen en als je dat wil stuurt de app je een samenvatting van elke transactie. Je organiseert je uitgaven door ze te taggen en je kunt al je gegevens downloaden naar je telefoon of computer.

Virtuele of fysieke Mastercard

Bij deze Business Standard-rekening krijg je sowieso een virtuele Mastercard. Daarnaast kun je een fysieke kaart bestellen. Je betaalt alleen kosten voor de verzending. Je krijgt cashback op al je (zakelijke) aankopen met deze kaart en je online aankopen zijn veilig.

Andere voordelen

Open een gratis spaarrekening en profiteer van een hoge rentevoet. Krijg daarnaast elke maand cashback op je uitgaven. Geniet van inkomende en uitgaande instantbetalingen en deel je geld op in Spaces. Tot slot kun je je uitgaven downloaden als voorbereiding op je belastingaangifte.

Belangrijke voordelen

  • Beheer je rekening in de app
  • Virtuele en fysieke kredietkaarten
  • Veilige transacties dankzij 3D Secure

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard
Geldafhaling EU0,00 € (2,00 € vanaf de 4de keer per maand)
Geldafhaling buiten EU0,00 € (2,00 € vanaf de 4de keer per maand)
Wisselkosten niet-euro1,70 %

» Bezoek website


> Nu een zakelijke rekening openen bij N26!


Persoonlijke of zakelijke N26-rekening

Je kunt maar één rekening openen bij N26. Het is dus niet mogelijk om een aparte rekening voor je zaak aan te vragen. Je kunt je persoonlijke en zakelijke aankopen wel scheiden door bijvoorbeeld je zakelijke aankopen met je Mastercard te betalen en je persoonlijke aankopen met de extra Maestro-kaart.

Ook belangrijk: je kunt deze rekening alleen openen als je nog geen N26-klant bent en alleen in landen waar N26 actief is. Bovendien moet je de rekening openen op je eigen naam. Je persoonsnaam. Business Standard is geschikt voor zelfstandigen en freelancers die zaken doen onder hun eigen naam.