Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Het Starters Package van ING is ideaal voor beginnende zelfstandigen of freelancers. Je krijgt een zakelijke zichtrekening en een bank- en een kredietkaart en je kunt de Accountable-app gebruiken om bonnen te scannen en facturen op te maken. Je kunt er ook tips krijgen.

Eigenschappen

Het Starters Package is geschikt voor zelfstandigen en vrije beroepen of voor vennootschappen die minder dan 18 maanden geleden zijn gestart. Als je al langer zelfstandig werkt kun je bij ING een professionele zichtrekening of een Ondernemingsrekening Plus openen.

Standaard inbegrepen

Bij dit pakket krijg je een bankkaart voor je dagelijkse zakelijke verrichtingen. Daarnaast kun je een kredietkaart aanvragen en uitgesteld betalen. Bovendien kun je de kredietkaart overal ter wereld en online gebruiken. Je online aankopen zijn beveiligd.

App

Als je je zakelijke rekening aan de Accountable-app koppelt kun je makkelijk transactiebewijzen scannen en facturen maken. Daarnaast kun je snel sociale bijdragen berekenen en je bespaart tijd. Het eerste jaar krijg je de basisformule. Daarna moet je een abonnement nemen.

Belangrijke voordelen

  • Beheer je rekening online of mobiel
  • Facturen maken en tijd besparen in de app

Belangrijkste kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard

» Bezoek website


> Nu een zakelijke rekening openen bij ING!


Wat kost dit pakket?

De prijzen in de tabel hiernaast gelden voor het eerste jaar. Afhankelijk van welk pakket je neemt betaal je vanaf het tweede jaar de tarieven van ING's Professionele Zichtrekening of van de Ondernemingsrekening Plus.