FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

Het Starters Package van ING is ideaal voor nieuwe zelfstandigen: je krijgt een zakelijke zichtrekening, een bankkaart en een kredietkaart en je kunt ING Invoice Solutions gebruiken, een online facturatieplatform.

Voor wie?

Het Starters Package is geschikt voor zelfstandigen, vrije beroepen of vennootschappen die minder dan 18 maanden geleden zijn gestart. Werk je al langer als zelfstandige, dan kun je bij ING een professionele zichtrekening of een Ondernemingsrekening Plus openen.

Standaard inbegrepen

Bij dit pakket krijg je een bankkaart voor je dagelijkse zakelijke verrichtingen en je kunt een ING Mastercard Business aanvragen. Die kredietkaart kun je overal ter wereld en online gebruiken en je betaalt later terug — zonder intrest.

Verder kun je met Business'Bank je rekening online beheren en je kunt er je lopende verrichtingen opvolgen. Doe je dat liever mobiel, dan kan dat met de ING Smart Banking-app.

Online factureren

Met het Starters Package krijg je toegang tot ING Invoice Solutions, een platform waarmee je makkelijk facturen kunt maken en versturen. Je kunt het platform in je browser gebruiken of op je tablet of smartphone.

Wat kost dit pakket?

Alle producten in het Starters Package zijn 1 jaar gratis. Voor je rekening en kaart is dat het lopende jaar en het volgende jaar; voor je kredietkaart en ING Invoice Solutions geldt een termijn van 1 jaar. Business'Bank en Smart'banking blijven gratis.

Na dat jaar betaal je de normale tarieven: 40 euro per jaar voor een ING Professionele Zichtrekening en 128,70 euro per jaar voor een ING Ondernemingsrekening Plus.

Belangrijkste voordelen

  • 1 jaar gratis zakelijk bankieren
  • Inclusief zichtrekening, kredietkaart en toegang tot het online facturatieplatform

Belangrijkste kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten0,00 € (1ste jaar)
Extra rekening0,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard

» Bezoek website


> Nu je starterspakket openen bij ING!


Meer voordelen

Naast bovenstaande voordelen profiteer je met het Starters Package van gratis financieel- en verzekeringsadvies en de eerste twee jaar krijg je jaarlijks 50 euro terug van je VAPZ-premie, de premie voor het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen.