Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Ondernemingsrekening Plus van ING is een totaalpakket voor zakelijke verrichtingen. Je kunt al je transacties online uitvoeren en de rekening heeft een multi-currency-optie voor betalingen in verschillende valuta. Daarnaast koppel je makkelijk een Business Account-rekening.

Eigenschappen

Dit zakelijke pakket is er alleen voor rechtspersonen. Je krijgt een zichtrekening en toegang tot Business’Bank, Phone’Bank en Self’Bank. Daar vind je onder andere een overzicht van al je transacties en je kunt makkelijk digitaal boekhouden dankzij het CODA-systeem.

Het interessante aan deze rekening is de mogelijkheid om verschillende valuta aan te houden en om in verschillende munteenheden te kunnen betalen. Geld afhalen in verschillende valuta gaat ook en dat kan vanaf één rekeningnummer. Je hoeft er geen extra rekening voor te openen.

Hoe openen?

Volg de link hieronder en open je rekening online op de website van ING. Als je al een zakelijke rekening hebt kun je je mandaten online aanpassen. Als je je rekening liever samen met een ING-medewerker opent kun je online een afspraak maken in het kantoor.

Belangrijke voordelen

  • Volledig online beheer
  • Integratie in je boekhoudsysteem
  • Makkelijk in andere valuta betalen
  • Gratis een Business Account koppelen

Kosten en eigenschappen


Jaarlijkse beheerkosten87,12 €
Inclusief kredietkaart?Nee
Prijs optionele kredietkaart27,00 €
Geldafhaling EU0,83 €
Geldafhaling buiten EU8,00 € + 1,00 %
Wisselkosten niet-euro3,22 %
Rood staan (ongeoorloofd)19,20 %

» Bezoek website


> Nu een zakelijke rekening openen bij ING!


Hoeveel kost dit pakket?

De exacte prijs hangt af van hoe groot je bedrijf is. Hoe groter hoe duurder.