FR

Jeroen Geuens

Bancompare is de vergelijkingswebsite voor Belgische bankproducten. Sommige productaanbieders op deze website sponsoren onze dienst; dat heeft echter geen invloed op onze teksten. Elke bespreking is onze eigen mening.

De Grower-rekening van Holvi is een zakelijke rekening met 3 Mastercards en een hoop handige inbegrepen functies. Je kunt er bijvoorbeeld facturen mee maken en alles digitaal bijhouden.

Kredietkaarten

Bij de Grower-rekening krijg je 3 zakelijke prepaid-Mastercards en je kunt zo veel overschrijvingen uitvoeren als je wil, zolang dat aantal binnen Holvi’s fair use-beleid valt.

Je kunt makkelijk inkomsten- en uitgavenoverzichten maken en facturen uitsturen, allemaal digitaal. Kassabonnen kun je ook zo bijhouden en op het einde print je makkelijk een overzicht voor je boekhouder.

Jezelf identificeren

Jezelf of je rekening verifiëren kan makkelijk met Holvi’s mobiele app. Neem een foto van je identiteitsbewijs — liefst een Europese identiteitskaart of een paspoort — en van jezelf en je kunt aan de slag.

Wat kost het?

Grower zelf kost 12 euro per maand of 144 euro per jaar. Daar krijg je een zakelijke rekening en 3 Mastercard-kaarten voor. Elke extra kaart kost 3 euro per maand per jaar. Een kapotte of een verloren kaart vervangen kost je één keer 5 euro.

Kaartbetalingen in Europese valuta zijn gratis. Geld afhalen aan een binnenlandse automaat kost je 2% van het bedrag. In het buitenland betaal je 2% plus de wisselkoers voor niet-EU-munten.

Belangrijkste voordelen

  • Inclusief 3 Mastercards
  • Gratis overschrijven binnen de SEPA-zone
  • Inclusief facturatie, boekhouding en digitale notificaties

Kosten en kenmerken


Jaarlijkse beheerkosten144,00 €
Inclusief kredietkaart?Ja
KredietkaartMasterCard
Geldafhaling EU2,00 %
Geldafhaling buiten EU2,00 %

» Bezoek website


> Nu je Holvi Grower-rekening openen!


Wie kan een Grower-rekening openen?

Elke klant met een zakelijk adres in België, Estland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland en Oostenrijk.

Wat heb ik daarvoor nodig?

Een geldig identiteitsbewijs en een btw- en een ondernemingsnummer. Holvi moet je bedrijfstype ondersteunen en je moet akkoord gaan met Holvi’s gebruiksvoorwaarden.